Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 9 ay hamileliğini sette geçirdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 9 ay hamileliğini sette geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan isimlerden birisi de Sevinç Kıranlı… EDHO hayranlarının büyük beğenisine sahip olan isimlerden olan Kıranlı, Hatice karakterine hayat veriyor. Karakterin çok faydasını gördüğünü belirten Kıranlı, sokakta vatandaşlardan güzel tepkiler aldığını anlattı.

Oyunculukta 23 yılı geride bırakan Kıranlı, Mahallenin Muhtarları dizisi ile ekran kariyerine başlamıştı. 5 yıldır dizide yer almakta olan oyuncu, sette aile gibi olduklarını belirtti. Dokuz ay boyunca halime haliyle rol yaptığını da anlatan Sevinç Kıranlı, Dizi TV kameralarına 150. bölümün sevincinden sonra açıklamalarda bulundu.

Hakan Karsak ile evli olan Sevinç Kıranlı, “Hatice karakteri hamileydi ama ben gerçek hayatta hamileydim.Şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. O da benimle birlikte karnımda hep sete geldi, gitti. Arkadaşlarım destek oldu” açıklaması ile o dönemi hiç unutamadığını anlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 9 ay hamileliğini sette geçirdi! 8

Daha önce Takvim gazetesine konuşan oyuncu dizinin senaryosunun çok güzel yazıldığına değinmiş ve okurken ağladığını, zaman zaman güldüğünü belirtmişti..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 9 ay hamileliğini sette geçirdi! 9

Oyunculuğun bir yaşam biçimi olduğunu da anlatan Kıranlı, “Evimin, çocukların düzeni oturdu. Gözüm arkada olmadığı için oyunculukta her şeyi rahatlıkla yapabilirim. Çok önemli bir yaştayım. Eşim de çok destek oluyor bana, dünya iyisidir kendisi” diye konuşmuştu.