Ana sayfa Dizi Haberleri Nejat İşler hayranları diziyi soruyordu, karar verildi!

Nejat İşler hayranları diziyi soruyordu, karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında BluTV ekranında Behzat Ç. dizisinin yenilenen bölümlerle yayınlanmaya başlanması izleyicileri çok mutlu etmişti. İlk sezon izleyici ile buluştu ama sonrası gelmedi. Yaşanan problemler sonrasında ise BluTV izleyiciye mahcup olmamak adına Behzat Ç.’nin içinden bir hikaye çıkarttı.

Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer’in hikayesi olarak ortaya çıkan Saygı isimli dizinin ilk sezonu da yayınlandı. Erkan Can, Miray Daner ve Boran Kuzum’un da başrollerinde yer aldığı yeni dizinin ilk sezonunun ardından ise devamının gelip gelmeyeceği soruluyordu.

BluTV’den bu konuda yeni karar ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Saygı dizisinin devam etmesi kararı verildi. Yeni sezon için BluTV tarafından çalışmaların başladığı ortaya çıktı.

Yeni oyuncu ekibi oluşturuluyor ve ikinci sezon bambaşka bir heyecan ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Nejat İşler hayranları Ercümen Çözer’in hikayesinin devamını bekliyordu ve mutlu haber de gelmiş oldu.

Çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor ama oyuncu seçmelerine geçildi ise sürecin uzun sürmeyeceğini söyleyebiliriz.