Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola dizi yapmak istiyor ama bir sorun var!

Ezgi Mola dizi yapmak istiyor ama bir sorun var!

tarafından ker_def

Elle dergisine özel açıklamalarda bulunan ve pozlar veren ünlü oyuncu Ezgi Mola, sözleriyle de dikkat çekti. Alice Müzikali ile sahnelerde başarıyla kariyer yolculuğuna devam eden ünlü oyuncu,son dönemde kilo vermesiyle de dikkatleri çekmekte.

Dergiye verdiği pozlara konuşulan Ezgi Mola, doğallığın kendisi için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Estetik yaptırmadığını anlatan oyuncu, “Herkes tam tersini iddia ediyor ancak hâlâ doğalım. Biraz zayıfladım ve bir kadının olabileceği en güzel yaşlarda olduğumu düşünüyorum” dedi.

7 yıldır dizilerden uzak olmasının yanı sıra artık ekrana dönmek istediği de ortaya çıktı. Ezgi Mola, “7 yıldır ekrandan uzağım. Bir dizide oynamayı çok istiyorum, son iki yıldır da dile getiriyorum. Ama beni heyecanlandıran bir şey olmadı”açıklaması ile iyi bir proje beklediğini belirtti.

Ezgi Mola dizi yapmak istiyor ama bir sorun var! 7

Eskiye göre kendisinde farklar bulunduğunu, artık daha durgun olduğunu anlatan Ezgi Mola, zaman zaman garip bir boşlukta süzüldüğünü ve değişken bir ruh hali bulunduğunu anlattı.

Mola, “Bir şey bittiğinde üzülürüm. O duyguyu bitirmem, tüketmem gerekir. Hatta tabiri caizse; acının dibini görmem gerekir. Böylece bu süreçten daha sağlıklı çıktığıma inanıyorum” diye konuştu.