Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır hayatının en büyük pişmanlığını anlattı!

Gökçe Bahadır hayatının en büyük pişmanlığını anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimlerden birisi de Gökçe Bahadır oldu. Koronavirüs öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile büyük takdir kazanan oyuncu, hem dans edip hem de şarkılarıyla kulakların pasını siliyordu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için piyano başındayken bir fotoğrafını tercih eden oyuncu, 6 yaşında başladığı piyanoyu bırakmanın da hayatının en büyük pişmanlığı olduğunu dile getirdi.

Gökçe Bahadır, şu mesajıyla hem 23 Nisan’ı kutladı hem de çocuklara önemli bir mesaj verdi:

“Hayatındaki en büyük pişmanlık ne diye sorduklarında aynı cevabı veriyorum.Keşke 6 yaşında başladığım piyano dersini bırakmasaydım.Canım çocuklar küçükken sizi mutlu eden hiçbir şeyden vazgeçmeyin.Bugün yaptıklarınız ilerideki hayatınız olacak. Hepinizin #23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı kutlu olsun.Hep mutlu olun.”

 

Gökçe Bahadır, korona günlerini de boş geçirmiyor. Piyanoya yeniden başlayan oyuncu, yeteneklerini bir hayli geliştirdi. Videoda da bunu gösterdi.

Gökçe Bahadır, “Yıllar sonra piyanoya tekrar başlayıp en çok çalmak istediğim Beethoven Moonlight Sonata. Günlerdir çalışıyorum. Şimdilik bu kadar” diye yazdı.