Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel’in morali gayet iyi… Bay Yanlış dizisine karavan pozuyla veda…

Özge Gürel’in morali gayet iyi… Bay Yanlış dizisine karavan pozuyla veda…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ın final kararı izleyenleri bir hayli üzdü. Dizinin aniden bitirilmesi, aslında her ne kadar ani gibi görünse de bir kaç haftadır kendisini belli etmişti. Zira, Cuma akşamları ekrana gelen dizinin karşısındaki dizilere direnmesi hiç kolay değildi.

Babil, Arka Sokaklar, Hercai, Kırmızı Oda, Ramo gibi dizilerle mücadelesi zor olan Bay Yanlış’ın gün değişikliği de yapılmaya gerek görmeden final kararı verilmesi, sosyal medyada diziyi izleyenlerin tepkileriyle karşılaştı ama sonuç değişmedi! Bay Yanlış, bu hafta ekrana gelecek olan 14. bölümde veda edecek.

Setteki çekimler de sona erdi. Can Yaman, ekiple çekilen bir pozunu ‘bay bay’ notuyla paylaşmıştı. Daha önce Dolunay dizisinde birlikte oynayan Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi, ekranda birbirlerine yakıştırılan iki isim. Bay Yanlış dizisiyle yeniden buluşmaları da sürpriz olmuştu.

Ancak pek çok dizi gibi Bay Yanlış’ın da erken final yapması gerekti. Oyuncular zaten bu durumlara alışkınlar. Sektörde onlarca iş sezonda ekrana gelir ama pek çoğunun gideceğini de herkes bilir. Bu nedenle her ne kadar onca emek, çaba için üzülmek normal olsa da genel olarak beklenen durumlar.

Özge Gürel’in de final haberi moralini çok bozmamış anlaşılan. Oyuncu, ‘show must go on’ (şov devam etmeli) der gibi her sabah karavanın kapısında verdiği pozlarına bir yenisi de daha eklemiş. Ancak Gürel’in pozu bu kez elinde kahve, ayakta dururken değil. Karavanın kapısına tırmanan oyuncu, her şeye rağmen gülümsemeye devam ediyor.

Takipçilerinde ise ‘keşke bitmeseydi’ mesajları gelmekte. Oyuncunun özellikle İtalyan hayranlarının yoğun bir şekilde mesaj yağmuruna tuttuğu da görülmekte…

İşte Özge Gürel’in paylaştığı fotoğraflar…

????????

Özge Gürel'in morali gayet iyi... Bay Yanlış dizisine karavan pozuyla veda... 8

Özge Gürel'in morali gayet iyi... Bay Yanlış dizisine karavan pozuyla veda... 9