Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık Burç Yorumları!

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık Burç Yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3 Mart haftasıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Cevapla.tv sitesinin youtube kanalında yer alan videosunda hayranlarına seslenen Hande Kazanova, bu hafta dikkat edilmesi gereken noktalarda bilgiler paylaştı.

25 Şubat – 3 Mart 2019 haftalık burç yorumlarda önemli bilgiler sunan Kazanova, bu haftanın da görünümünü kısaca anlattı. Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.

Kazanova’nın değindiği noktalar ise şu şekilde oldu:” Haftaya ortak parasal konular ve bu alanda yapılması gereken işlerimizle başlayacağız. Banka ve alacak-verecek işleri pazartesi günü hayatımızda daha fazla yer edebilir.

Salı ve çarşamba günleri hayatı keyifli yönleriyle algılamaya meyilli olacağız. Gezmek, dolaşmak ve diğer insanlarla bir arada olmak önem kazanacak.

Bu haftanın en önemli günü perşembe günü olacak. Güneş, Mars olumlu açısıyla hayatımızda adım atmak ve harekete geçmek istediğimiz noktalarda hayatın bizi desteklediğini göreceğiz. Kolay harekete geçeceğiz ve isteklerimizi gerçekleştirmek anlamında bu etkileşim bizi rahatlıkla destekleyecek.

Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçecek. Bununla beraber ilişkilerimizde daha sosyal yönlerimiz ön plana geçebilir. Bu dönemde ilişkilerimizde bireyselliğimize ve özgürlüğümüze önem vereceğiz. Cuma günü ilişkilerimizi çok fazla zorlamamalıyız. Güzel bir hafta diliyorum.”