Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral, Alef dizisindeTaner Ölmez’le ilgili sürprizi sosyal medyadan açık etti!

Hande Soral, Alef dizisindeTaner Ölmez’le ilgili sürprizi sosyal medyadan açık etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz yıl Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almıştı. Atv’nin sevilen dizisinde bir sezon kalan oyuncu, ikinci sezonda devam etmek istemedi. Bu kez bir başka dizi ile anılmaya başlandı.

Hande Soral, şimdilerde BluTV için çekilen Alef dizisinin ikinci sezon çekimlerinde. Kadroya yeni isimler dahil olurken, başrollerinnde Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan, ilk sezonunun başrollerinde yer alıyordu.

Ancak 2. sezon için tüm kadro yenilendi. Bu kez Mistik bir polisiye dizisi olan Alef’te Taner Ölmez, Hande Soral, Aybüke Pusat başrollerde.

Yine büyük dikkat çekecek yeni bir hikaye ile yoluna devam eden Alef dizisinin çekimleri Kapadokya’da sürüyor. Hande Soral, geçtiğimiz günlerde masadaki senaryosunu Kapadokya manzarasına karşı gösteren bir fotoğrafla çekimlerin başladığını da duyurmuştu.

Hande Soral, Alef dizisindeTaner Ölmez'le ilgili sürprizi sosyal medyadan açık etti! 10

“ALEF: Mâl-i Hülya” ismiyle yayınlanacak olan ikinci sezonda 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek hikayenin kahramanları.

Hande Soral, Alef dizisindeTaner Ölmez'le ilgili sürprizi sosyal medyadan açık etti! 11

İzleyiciyi bu kez yeni bir gizemi çözmeye davet eden ve Kapadokya’nın mistik atmosferinde çekimleri süren dizinin çekimleri başlarken, Hande Soral da zaman zaman paylaşımlar yapmakta.

Hande Soral, Alef dizisindeTaner Ölmez'le ilgili sürprizi sosyal medyadan açık etti! 12

Soral’ın yaptığı son paylaşımlardan birinde Taner Ölmez de yer alıyor. İkilinin kafa kafaya vererek çektikleri pozlarına Hande Soral’ın düştüğü not ise dikkatlerden kaçmadı. Soral, “Abicimle benziyor muyuz?” notunu düşmüştü fotoğrafa.

Hande Soral ve Taner Ölmez’in dizide iki kardeşi oynayacakları da bu soruyla ortaya çıkmış oldu. Soral, verdiği spoi ile hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz sezon sona eren Mucize Doktor dizisinde oynadığı otistik doktor Ali Vefa ile kalpleri bir kez daha çalan Taner Ölmez, çok beğenilen oyunculuğu ile bu kez Alef’in ikinci sezonunda da etkili bir rolle geliyor.

Hande Soral, Alef dizisindeTaner Ölmez'le ilgili sürprizi sosyal medyadan açık etti! 13

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Alef’in yeni sezonunda oyuncu kadrosu şöyle:

“Taner Ölmez, Aybüke Pusat, Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Adyos, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin.”

İlk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanan ve her sezon Anadolu’nun farklı kültürel zenginliğine sahip şehirler ve renkli karakterleriyle devam etmesi planlanan Alef’in ikinci sezonu merakla bekleniyor…