Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse, sıradan rollere hasret kaldı!

Hazal Filiz Küçükköse, sıradan rollere hasret kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Zemheri dizisinde yer alan ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Çeşme tatiline ara vererek iş görüşmesi için İstanbul’a döndü. Kontrollü bir şekilde, sosyal mesafeyi de koruyarak tatile çıktığını anlatan oyuncu, “Herkes kendi güvenliğini kendi koruduğu sürece ben o konuda rahatım. Kendi sosyal mesafemi koruyorum, kendi tedbirlerimi alıyorum. O yüzden çok bir şüphem yok” diye konuştu.

Şu sıralarda tatil modunda olduğunu anlatan ünlü oyuncu, bu sezon için projesi konusunda net bir şey söylemek istemedi. Pandemi nedeniyle dünyanın bir değişim sürecinde olduğunu belirten oyuncu, Netflix platformu ile birlikte daha oyuncuların daha seçici olmaya başladığını söyledi.

Hazal Filiz Küçükköse, “Daha farklı şeyler görmek istiyorlar. Biraz yeni projelerin eskiden farklı olarak yapılması bizim için işin gidişatını belirleyen nokta oldu. Farklı işler, farklı hikayeler olursa daha çok gideceğini düşünüyorum” diye konuştu. İçinde bulunduğu her işin kendi kişisel kariyeri açısından çok önemli olduğunu ve kendini geliştirmesini sağladığını belirten ünlü oyuncu, kendisini zorlayacak karakterleri oynamak istiyor.

Hazal Filiz Küçükköse, “Beni zorlayan, işimi daha iyi yapabileceğim bir karakteri oynamak isterim. İnsan kendi sınırlarını zorlamak ister, oyunculuk konusunda ben de öyle” diye konuştu. Bugüne kadar oynadığından daha farklı roller beklediğini belirten oyuncu, bugüne kadar sıra dışı bir çok rolde yer aldığını, şimdi sıradan rolleri bile özler hale geldiğini sözlerine ekledi.