Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın dizi sevinci kursağında kaldı, büyük talihsizlik yaşadı!

Hazal Kaya’nın dizi sevinci kursağında kaldı, büyük talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın hayranları yeni dizisini heyecan ve merakla bekliyor… Oyuncu, en son Bizim Hikaye isimli televizyon dizisinde rol almıştı. Sonrasında ise hamilelik süreci ve oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmesiyle birlikte bir süre setlerden uzakta kalan oyuncu geçen yıl ise Benden Ne Olur isimli sinema filmi için sete çıkarak kariyerine devam etti.

Bu sezon Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan ünlü oyuncu, ardından da yeni dizi projesini açıklayarak büyük heyecana yol açmıştı. Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dijital dizi projesi için bir süredir hazırlanan oyuncu, ekip arkadaşları ile birlikte sete de çıktı.

Hazal Kaya setteki mutlu anlarına ise bir talihsizlik ile şimdilik ara verdi. Oyuncu, koronavirüse yakalandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hazal Kaya’nın koronavirüs olması nedeniyle sette çalışmalara ara verildi.

Oyuncu, evinde dinlenmeye çekildi ve bu süreci atlattıktan sonra dizinin çekimleri yeniden başlayacak.

Netflix için çekilmekte olan dönem dizisinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı başrolde yer alıyor. Pera Palas otelinde geçen hikaye için mekan hazırlıkları ve kostüm provalarından canlı yayınlar yapan Hazal Kaya, hayranlarının da heyecanını artırmıştı.

Oyuncu son olarak imajını da değiştirmiş ve saçlarını açık kızıla boyatmıştı. Hazal Kaya’nın dönem kostümleri ve yeni imajıyla hayranlarını mest ettiği de biliniyor.