Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü’nün diziler konusunda yeni kararı

Hazar Ergüçlü’nün diziler konusunda yeni kararı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü son dönemde reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Oyuncu Flormar’dan sonra Reebok’ın da yüzü oldu. Ergüçlü, her iki marka ile de işbirliği yaparak kariyerinde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Geçen Ağustos ayında tamamlanan Hakan Muhafız dizisinin 3. ve 4. sezonunun yayınlanmasını beklediğini söyleyen Ergüçlü, 5 ve 6. sezonların olup olmayacağını bilmediğini ama pek de sanmadığını ifade etti. Netflix’in projesinde birlikte rol aldığı arkadaşları ve ekibi özlediğini belirten oyuncu, “Hakan Muhafız’ın 3. sezonu geliyor. Çekimler bitti, hepsini Ağustos’ta çekmiştik. Gayet güzeldi ve çok severek çalıştım. Bütün ekip arkadaşlarımı çok seviyorum, çok özlüyorum” diye konuştu.

Hakan Muhafız’ın 3. ve 4. sezonlarının yayınlanmasını Hazar Ergüçlü’nün de heyecanla beklediği ortaya çıktı. Oyuncu ayrıca takipçilerine bir müjde daha verdi.

Televizyon işlerini özlediğini ifade eden oyuncu yeni bir karar aldı. Ergüçlü, “Mutlaka bir proje olur, çalışacağım mutlaka. Ben televizyonu çok özledim. Seviyorum ve tekrar yapacağım” diye konuştu.