Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde herkesi mest eden ‘Ne belli?’ repliği, meğer bakın nasıl ortaya çıkmış?

Hercai dizisinde herkesi mest eden ‘Ne belli?’ repliği, meğer bakın nasıl ortaya çıkmış?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadığı Hercai dizisi, atv’nin yeni sezonda en iyi çıkışı yapan dizisi oldu.

Kanalın Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yaptığı çıkış, Hercai dizisiyle sürdü.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in ekran uyumunu seven izleyici, hikayeyi de sürükleyici buldu ve ilk bölümlerinden itibaren büyük ilgi gördü.

12. bölümüyle sezon finali yaptığında Cuma akşamlarının da yeni fenomen dizisi olmuştu. Aynı etkiyi yeni sezonda da gösterir mi hep birlikte izleyip göreceğiz ama Reyyan ve Miran karakterleri, şimdiden izleyicinin gönlünü çalmış görünüyor.

Diziyle birlikte yıldızı parlayan iki genç oyuncudan Ebru Şahin, Dizi TV’ye yaptığı açıklamada, Hercai’yi takip edenlerin iyi bildiği ve her söylendiğinde de çok hoşuna giden ‘Ne belli?’ repliğinin nasıl çıktığını anlattı.

Hercai dizisinde herkesi mest eden 'Ne belli?' repliği, meğer bakın nasıl ortaya çıkmış? 7

Reyyan’ın Miran’ı dinlerken durup durup ‘Ne belli?’ demesi ve Miran’ın da buna esprili tavırlarla yanıt vermesi, izleyenlerin en beğendikleri sahneler arasında yer alıyor.

Ebru Şahin, aslında ilk önce bu sözün öylesine, doğal bir şekilde söylenmesine karşın bir anda çok dikkat çektiğini anlatarak sonrasında da çok sevilince kullanılmaya devam ettiğini belirtiyor.

Şahin, çok sevilen o replikle ilgili “Bizim çok üzerinden geçtiğimiz bir replik değildi. Çok doğal çıkmıştı ama insanlar bunu beğendiği için sonra ikinciye bir daha yapıldı. Üçüncü de sahne ortasında doğal kendiliğinden geldi” açıklamasını yaptı.