Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinde Seçkin Özdemir’in Yiğit karakterine gıcık olabilirsiniz!

Hizmetçiler dizisinde Seçkin Özdemir’in Yiğit karakterine gıcık olabilirsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yakın zamanda izleyicilerle buluşması beklenen Hizmetçiler dizisi, büyük merak ve heyecan ile bekleniyor. Seçkin Özdemir ise bu sezon ikinci dizisinde büyük çıkış yapmanın peşinde…

İlk olarak Sevgili Geçmiş dizisiyle 2019-2020 sezonuna başlayan Özdemir, projenin kısa sürede yayından kalkmasının ardından yeni dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Yiğit Atahanlı bencil birisi ve sırf kendisini düşünüyor. Pek çok da hata yapıyor ama ona göre bunlar hata değil, hayatın kendisi. Seçkin Özdemir’in canlandıracağı Yiğit karakterine gıcık olabilirsiniz.

Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Ayşenil Şamlıoğlu, Gamze Karaduman, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Hazan Benli, Cansu Fırıncı ve Servet Pandur gibi isimler de Hizmetçiler dizisinin kadrosunda yer almaktalar.

Hizmetçiler dizisinde Seçkin Özdemir'in Yiğit karakterine gıcık olabilirsiniz! 7

Yiğit Atahanlı karakterini tanıyalım:

“Benim bencil, sırf kendini düşünen birisi olduğumu söylerler. Haksız da sayılmazlar aslında. Bugüne kadar canım ne istediyse onu yaptım ve yaşadım. Pek plan program yapmayı bilen biri de değilimdir. Yaşadıklarım bazıları için büyük bir hata gibi gözükse de ben hayat diyorum. Bugün aynı şeyler tekrar başıma gelse hepsini yine yaşardım.”