Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de şarkı söyleyen Aslı Enver’e tepki yağdı!

İstanbullu Gelin’de şarkı söyleyen Aslı Enver’e tepki yağdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam 46. bölümü ekrana geldi.

Bir kız bebek beklediği öğrenilen Süreyya, Esma Hanım’la olan ilişkisinde de bambaşka bir noktaya geldi. Esma, dernek gecesinde sahnede şarkı söylemesini önermesi üzerine Süreyya çok mutlu oldu. Uzun süredir başkanlığını yaptığı dernekte artık aday olmak istemeyen Esma Hanım’a Süreyya’nın da bir sürprizi vardı.

Yıllar önce elinden tuttuğu ve meslek sahibi olmasına yardım ettiği bir kişiyi gecenin yemeğine davet eden Süreyya, hem Esma Hanım’ı çok mutlu etti hem de onun başkanlığa yeniden aday olmasını sağladı.

İstanbullu Gelin'de şarkı söyleyen Aslı Enver'e tepki yağdı! 7

Gecede sahneye çıkan Süreyya, herkesin de alkışını alarak Esma’yı mutlu etti.

Dizinin bu sahnesi için önceden stüdyoya giren Aslı Enver, Zerrin Özer’in çok sevilen Kıyamam isimli şarkısını söyledi.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Enver, sesiyle bazı izleyenlerden “Aslı Enver her bölüm bir şarkı söylese keşke, sesi çok güzel” şeklinde yorumlar alırken bazı izleyiciler de “Sesi çok kötü ama oyunculuğu güzel, şarkı söylemese de olur”, “Berbat bir sesi varmış”, “Aslı Enver’e şarkı söyletmeyin”, “Sesi işkence gibi!” şeklinde pek çok yorum da geldi.

Bir müzik öğretmeninin şu sözleri ise dikkat çekti: “Ya su sese güzel diyenler bi kulağını yıkatsın. Çok kötü değil ama iyi de değil. Çok kötünün bir tık üstü. Ben müzik öğretmeniyim. Öğrencilerim bile bundan güzel söylüyor!”

İşte Aslı Enver’in şarkı söylediği o anlar: