Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki değişimin farkında mısınız?

İstanbullu Gelin’deki değişimin farkında mısınız?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde bir süredir yaşanan gelişmeler artık karakterle ilgili başka algılara neden oluyor.

Adem’in psikoloğuyla yaptığı konuşmalar sırasında içini dökmesi, duygularını anlatması, kendini değiştirmek için çabalaması, hatta bazen hiç beklenmeyen bir saflık ve iyi niyet içinde olması, aslında herkesi şaşırtmaya başladı.

Böylesi kötü olarak görülen bir karakter, gözümüzün önünde değişmeye başladı.

Öte yandan bir başka karakterin içindeki ‘kötülükler’ de ortaya çıkmaya başladı ki dizinin ‘kötü adamlar’ı aslında yer değiştiriyor! Kimin içinde kötü, kimin için iyi var, onları görüyoruz bir yandan.

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili sosyal medyada izleyenlerin de dikkatini çeken bu durumla ilgili bir haber, sitemizde de yer almıştı.

Aşağıdaki linkten haberin detaylarını okuyabilirsiniz:

https://televizyongazetesi.com/istanbullu-gelinde-kotu-adam-rolu-resmen-yer-degistirdi/386270

Konu dizinin müdavimleri arasında çokça tartışılmakta. Adem’in sonradan ortaya çıkan bir kardeş olarak Faruk’la arasında geçenlere bakınca, Fikret için çok daha can sıkıcı bir durum oluşuyor.

İnsan sorguluyor tabi ki “Hangisi iyi kardeş?” diye. Fikret’in içten içe Faruk’a beslediği kıskançlık, onu öyle bir hale getiriyor ki herkesin endişeyle onu aradığı gün bile hırslarından kendisini alamıyor.

Tabii bu durumdan İpek’in de payı büyük. Fikret’in içindeki gören İpek, onu o kadar büyütüp Faruk’a karşı dolduruyor ki iyice gaza geliyor.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da “Kötü kardeş mi dedin?” başlıklı yazısında konuya değinerek artık kime kötü kardeş demek gerektiğinin vakti geldiğini belirtmiş.

Adem’in içindeki çatışma sonrasında nasıl kötü bir noktadayken, çabayla iyiye doğru evrilebildiğini gördük. Mesut Yar da bu konuya vurgu yaparak, “Bir insanı kötü yapan şartların aslında etrafında yaratılan kötü enerji olduğu gerçeğini mıh gibi fikrimize sapladı.. Ama Fikret öyle mi? Başından beri alttan alta ağabeyi Faruk ile rekabetteydi. Şimdi artık entrika ve acımasızlığın kitabını yazıyor… Onun da haklı nedenleri olabilir ama artık dizide Adem, “kötü kardeş” yaftasını hak etmiyor. Net…” sözleriyle artık iyi ve kötünün yer değiştirdiğine vurgu yapıyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbullu Gelin’de psikoloğa giden Adem’in içsel dönüşümünü izlerken, herkesin ekran başında kendini sorguladığı anlar yaşanıyor. Oysa Fikret’i izlemek, yaptıklarını görmek, ekran başındaki izleyenler için çoğu zaman bir sinir savaşı haline geliyor.

Zira geçen hafta uzun süre sonra Esra ile karşılaşıp yine darmaduman olan Fikret, bir anda kızın yatak odasında buldu kendisini. Yine her şey için Esra’yı suçlayıp gitti. İpek de Fikret’in nereden çıktığını gördü. Şimdi yine işler başa dönecek. Faruk’a karşı iyice dolan Fikret, İpek’in yeni hamleleriyle köşeye sıkışıp muhtemelen yine can sıkmaya devam edecek!