Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki o yara bandı rezilliği nedir? Keşke final yapsaydınız da görmeseydik!

İstanbullu Gelin’deki o yara bandı rezilliği nedir? Keşke final yapsaydınız da görmeseydik!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'deki o yara bandı rezilliği nedir? Keşke final yapsaydınız da görmeseydik! 7

Şimdi diziyi izleyenlerin en korkulu tahminlerinden birisi de klişe bir hamilelik olayının ortaya çıkması. Yani Gözde Faruk’tan hamile kaldı ve bu arada bir çocukları oldu, Faruk’un haberi bile yok. Hemen her dizide ortaya çıkabilen durumlardan birisi. Zaten Begüm meselesinde bunu yaşamıştık.

İkinci kez böyle bir olay ortaya çıkmaz diye düşünülüyor ama diziyi uzatmak isteyince hiç ummadığımız şeylerin yaşandığını pek çok dizide gördük!

Bu Gözde meselesinin bir kabus olması için dua edenler de yok değil! Hatta bazı izleyiciler, “Faruk o gece çok sarhoş oldu ve aslında Gözde ile birlikte olmadılar. Bu entrikalar Adem’in oyunuydu” tahminlerini yürüterek de kendilerini avutmaya çalışıyorlar.

Durum böyle bile olsa, sonuçta Faruk o kadınla o gece eğlenip, evine gittiğini zaten itiraf etmişti. Bu durum Süreyya’ya Faruk’u affetmek konusunda yeterli gelir mi tabii bilemeyiz! Ona Süreyya karar verecek!

Gözde meselesinin ortaya çıkmasından sonra izleyenler konuyla ilgili adeta diziyi eleştiri yağmuruna tutmaya başladılar.  Bu eleştirilerin büyük çoğunluğunun kadın izleyenlerden olduğunu da özellikle belirtmek isteriz.

Bazı cümleleri bozmamak için düzeltme yapmamayı tercih ettik. Bakın neler neler söylüyorlar?

Youtube’daki çarpıcı yorumlardan bazıları:

Erkekler için bu kadar basit ben yaralıydm ve o sadece bi yara bandıydı pehh bunu kadın dese o..

İşte bundan sonrasını çok merak ediyorum. Normalde bu tarz aşklarda adam haksız yere suçlanır bi kadının iftirasına uğrar ama burda resmen Faruk’un bile isteye yaptığı hatalar var bence bundan sonra Süreyya ne yapsa haklı

Bence asla barışmasın. Rezillik artık kusura bakmayın gerçekten

Süreyya sonuna kadar haklı ne yani sen yoktun ben de bi halt ettim işte o bir yara bandıydı falan savunulacak bi tarafı yok. Aynını Süreyya yapsa Prag’a gidip yarasına bi bant bulsa Faruk ne tepki verirdi “tamam karıcım anlık bir şeymiş hem bir daha görüşmemişsin de aman nolucak canın sağolsun mu diyecekti? Namus sadakat yalnızca kadın için mi geçerli, bunların mazereti açıklaması olamaz.Süreyya Faruk aşkını seviyorduk şimdi Faruk karakteri üzerinden aşkın içeriğini sorgulatıyor senarist bize. Bakalım nasıl bir şeye baglayacaklar merakla bekliyoruz.

Faruk kes be… BITTI…Yara bandı ?‍♀️ AŞKINIZ ÖLDÜ…geçmiş olsun

Farukçum bunu Süreyya yapsaydı sen o örf ve adetlerin için Boran soyadın için boşardın Süreyya’yı. Alti ustu 2 ay! Yillarca Begüm’ün üstüne gül koklamadın Süreyya’yı tanıyana kadar.Vay be Süreyya bi Begüm etmemiş demek ki!

Bende o dönem hayret Faruk Süreyya’yı gerçekten seviyormuş, ondan başka bir şey düşünmüyor, başkası olsa illa bi kadına bulaşırdı demiştim. Sen de her erkek gibiymişsin Faruk efendi! Hepiniz aynısınız!

Süreyya gidince gidip oglunla ilgilenseydin o olsaydi yarana merhem, baska kadinla düsüp kalkinca Süreyyasizda oluyormus diyemi ispatlamis yani kendine, Faruk karakteri bu kadarmi basit ve salakti? Daha evvelde cok sacmaladigi olmustu ama bu kadarida fazla. Süreyya da Praga gittiginde cok kizgindi cok öfkeli ve yaraliydi ama baska erkekle avutmadi kendini. Senaristler Farugu yerin dibine soktular, erkektir yapar demeyecek kimse kusura bakmayin! Batirdiniz diziyi. Simdi gelip o gece sarhostu ama cinsel birsey yasanmamis faruk hatirlamadigi icin öyle saniyormus diye cark edeceklerinden eminim bosuna ugrasmayin, icip icip ucuz bir kadinin evinde sabahlamakta aldatmak sayilir. Su lanet dizilerde bir tane ahlakli düzgün adam gibi seven bir adam göremeyecekmiyiz?

Ya bitirseydin bu sezon ne güzel olucakdı artık konu kalmadı uzatmak için saçmalaya başladılar

Anlasilan gozde olayi patlak vermis son bölümü hiç izlemedim izlemek te istemiyorum bundan sonraki bölümleri de izlemiyecem böyle kaliteli bi diziye böyle bi senaryo hiç yakışmadı zaten reytinglerde düşmüş geçen haftaya göre iyi de olmuş boyle devam edin ipek ve adem hep kazansın Süreyya ve Faruk mutsuz olsun sakın çıkarmayın ortaya o ipekin yaptıklarını o beşiği nasıl yaktirdigini sakın ha… alıştık zaten kötülerin kazandığı bir toplumda olmamıza … Bu saatten sonra artık toparlayamazsiniz diziyi bizi çok hayal kırıklığına ugrattiniz sevgili senarist İstanbullu gelin benim için geçen hafta final yaptı hemde mutsuz bi final…

Aşk bitti
Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti
Aşk bitti
İçimden sanki bir şeyler kopup gitti
Aşk hiç biter mi
Hiç bir şey olmamış gibi
Boşlukta kaybolup gider mi
Aşk hiç biter mi
sorry faruk ama bitti bence …. yara bandiymis…

Yara bandin kirliymis daha cok mikrop kapmissin Faruk bey…

Maalesef gerçekler faruk zaten çok ütopik bir karakterdi gerçek dünyaya biraz yaklaşmış oldu böylece

Yara bandı mı? oha özrü kabahatinden büyük

Nekadar basit bu adamların algıları nedemek ya basit yara bandıydı?okadar cok seven adam bile iki aylık boşlukta hemen koşuyosa yaralarını sarmaya hiç seviyorum demeyin

Hadi begüm evlenmeden önceydi tamam da gözde? Artık boşansınlar ya. Süreyya daha kaç kez gururunu ayaklar altına alacak?

“İzlemicem artık bu nedir arkadaş ?
Kız bi sakin hamilelik geçiremedi
Önce eski sevgilisi ve çocuğu ortaya çıktı
Hadi o gerçekçiydi de
Şimdi ?
Çok saçma insanların sevgilerini de zamanla geçen birşeye dönüştürdünüz !
Faruk bu kızı kaç ay aramadı mı?
Ne aldatmasından bahsediyorsunuz şimdi .
O kadar sevdiği aradığı kadını bi gece başka karıda bulmak istemez adam dediğin
Bu bölüm iğrençti umarım reytingler düşer de hatanızı anlarsınız .
İnsanlar aldatma
Yasak aşk
Ahlak bozan senaryo deşik
Gerçek Hayattan kesitler izlemek istiyor o kadar çocukca şeyler oldu ki
Esra konusunu hadi ilk başta güzel birşeye değindiniz kadın kocasını unuttu kendi haline bıraktı adam da gitti kafasını başka yerde dağıttı Esra’yı buldu okey ama karısını ve çocuğunu terk edecek şekilde bu kadar ileri götürmemeniz gerekirdi .
Ayrıca İpek karakteri çocuğun hastalığında o kadar masum iyi bir kız oldu ki çocuk iyileşti tekrar aynı yılana çevirdiniz
Umarım aklınızda hala Faruk’a karşı duyguları canlandırma yoktur mide bulandırıcı olur çünkü .
Süreyya’yı aynı şeyle iki kez vurmanız da çok saçma oldu diğer bölümde umuyorum ki
Aralarında hiç birşey geçmemiş sadece o gece konuşmuş olarak görürüz Faruk’la o Gözde’yi !!!
Yoksa gerçekten izlemicem bu gelecek bölümden sonra !”

İlk sarsıntıda dağılan erkekler, mazeretler mazeretler…!

100 de 90 bütün kadınların vereceği tepkiyi verdi Süreyya. Yarabandıymış.. Ben tiksindim, Süreyya napsın.. bitti artık büyüsü kaçtı.

Dizinin bu sezonda bitmesi gerekirken,uzatmak için yapılanlar diziyi basitleştiriyor.

Diziyi uzatmak için saçmalıyorlar ne gerek vardı bunlara ne güzel mutlulardııı

Lüzumsüz sahneler, diziyi basitleştirdiniz. Çok yazık.

İzleyen yorum okuyan erkek varsa aramızda sorum size: aynısını karınız yapsaydı tepkiniz ne olurdu?

Faruk’un hatalarından Süreyya’nın triplerinden gına geldi

İşte twitter’daki yorumlardan bazıları: