Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Elçin Sangu’nun yeni dizideki imajı! Büyük değişime şaşıracaksınız

İşte Elçin Sangu’nun yeni dizideki imajı! Büyük değişime şaşıracaksınız

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Kiralık Aşk dizisinden sonra bir türlü proje beğenemeyen Elçin Sangu, en sonunda internet dizisi Yaşamayanlar’da vampir rolünü canlandırmıştı.

Yaşamayanlar dizisi beklentileri pek karşılamadı. Sangu’nun hayranları ise merakla ekrandaki yeni dizisini beklemeye başladı.

Sonunda Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolündeki Çarpışma dizisinden gelen teklifi kabul eden Elçin Sangu, yeni dizisinde yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

Sangu’nun dizideki imajı ortaya çıktı.

İşte o fotoğraf:

İşte Elçin Sangu'nun yeni dizideki imajı! Büyük değişime şaşıracaksınız 7

Dizinin çekimleri başladı

Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen dizisi Çarpışma’nın çekimleri başladı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi…”

Çarpışma dizisinin künyesi:

Yapım​​ : Ay Yapım
Yapımcı​ :KeremÇatay – PelinDiştaş
Yönetmen​ :UluçBayraktar
Senaryo​ : Ali Aydın
İdariYapımcı : İsmail İçen
Oyuncular​ : Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa AslıPamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık