Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’nin gıcık İlayda’sı diziye katılma öyküsüyle şaşırtıyor! Şans size de vurabilir!

Jet Sosyete’nin gıcık İlayda’sı diziye katılma öyküsüyle şaşırtıyor! Şans size de vurabilir!

tarafından ker_def
‘Her şey hayal ettiğim gibi oldu’

Sosyal medyada paylaştığı videolarla Gülse Birsel’in dikkatini çeken Deniz Cengiz, ‘Jet Sosyete’yle oyunculuğa adım attı. Cengiz, “Teklif geldiğinde sevinçten delirdim. Her şey tam da hayal ettiğim gibi oldu” dedi.

Milliyet Cadde’ye röportaj veren Deniz Cengiz, Jet Sosyete dizisinde İlayda karakterine hayat veriyor.

Birçok izleyici İlayda karakterine aslında gıcık… Ama bu Deniz Cengiz’in başarılı oyunculuğunun sonucu…

Deniz Cengiz, sosyal medyada çektiği videolarla popüler olup, oyunculuğa başladı. Hayalini kurduğu mesleğe girmesine rağmen, sosyal medyadan kopmayacağını söyleyen oyuncu, “Videolar paylaşmaya devam edeceğim. Hayatım bir anda hızlandı, onun için biraz ara vermiş gibi oldum” dedi. Cengiz’le dizisini, oyunculuğu ve sosyal medyayı konuştuk.

Deniz Cengiz, röportajda diziyle yolunun nasıl kesiştiğini şöyle anlatıyor; “Instagram’da komedi skeçleri yayınlıyordum. Gülse Birsel yaklaşık bir yıldır beni takip ediyordu. Bir gün mesaj atıp, sit-com projesi için görüşmek istediğini söyledi. Sevinçten delirdim. Sonra deneme çekimlerine çağırdılar. Kamera önünde tecrübesiz olduğum için, başta gergindim ama Birsel, bana güvendi.”

Jet Sosyete aslında Deniz Cengiz’in ilk oyunculuk deneyimi. Ancak o kadar başarılı oldu ki, karakteriyle izleyiciyi gıcık etmeyi bile başardı.

İlk deneyimi için “Uykularım kaçtı, korktum ama bir yandan da bu işin altından kalkabileceğimi hissediyordum. Şimdi güzel gidiyor” diyen Deniz Cengiz, oyunculuğa alışmış.

Set ortamının çok iyi olduğunu belirten oyuncu, dizi ekibinden büyük destek aldığını belirtiyor.

Deniz Cengiz, “Paylaştığım videolarda, kendim kurguladığım için rahattım. Beğenmediklerimi paylaşmıyordum. Kamera önünde o rahatlığımı yakalayamamaktan korktum ama ekip çok destek oldu. Şimdi
kendimi iyi hissediyorum” diye konuştu.

Sosyal medyadan kopmayacağını anlatan Deniz Cengiz, videolar paylaşmaya devam edeceğini belirtiyor.

JET SOSYETE DİZİSİ BÖLÜMLERİ VE VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Jet Sosyete'nin gıcık İlayda'sı diziye katılma öyküsüyle şaşırtıyor! Şans size de vurabilir! 7