Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu, Zümrüdüanka’ya çok yakıştı!

Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu, Zümrüdüanka’ya çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kadın dizisinde en dikkat çeken karakterlerden birisi de Ceyda idi… Gökçe Eyüboğlu bu karakteri başarılı bir performans ile ortaya koydu. Oyuncu, kendisini de gösterdiği Kadın dizisinin final yapmasından sonra yeni bir dizi anlaşması ile hayranlarının desteğini aldı.

Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 2. sezonunda yeni kadın karakterine Gökçe Eyüboğlu hayat verecek. İlk olarak Sahra Şaş ila anlaşma yapılmış ve duyurulmuştu. Ancak Sahra Şaş’ın rahatsızlık yaşaması ve doktor tavsiyesi ile stresten uzak durma zorunluluğu nedeniyle ayrılması Gökçe Eyüboğlu’na yol açtı.

Kadın dizisinde sergilediği yüksek performanstan sonra Gökçe Eyüboğlu, yeni dizisiyle daha da öne çıkacaktır. Zümrüdüanka’da Deniz karakterine hayat verecek olan oyuncu, senaryo gereği ortalığı da fena halde karıştıracak.

İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun yeni sezonda Zümrüdüanka’ya büyük bir ilgiyi de beraberlerinde getirmesi bekleniyor… Gökçe Eyüboğlu açısında da iyi bir çıkış yapacağı bir dizi olarak Zümrüdüanka iyi bir fırsat olarak gözüküyor.