Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu yeni bir yılın habercisi oldu!

Kadir Doğulu yeni bir yılın habercisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, koronavirüs felaketi yaşadığımız bu dönemde, nevruz hatırlatması ile dikkatleri çekti. En son Vuslat dizisinde rol alan oyuncu, canlandırdığı Aziz karakteriyle akıllarda yer edinecek bir performansa imzasını atmıştı.

Oyuncu, artık dizi sektörünün de koronavirüs nedeniyle bir belirsizliğe uğradığı bir dönemi yaşıyor. Ay ve Güneş  isimli yeni diziye başlaması beklenen oyuncu, yapımın Eylül ayına ertelenmesi ile bir süre dinlenecek.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı nevruz paylaşımı ile de farklı bir mesajla hayranlarının karşısına çıktı. Doğulu, “Artık yeni bir yılı yaşıyoruz, #nevruz aynı zamanda yeni yılın habercisidir. Yeni ne varsa habercisidir bu kutlu an.

Yeni mevsimi yani baharı haber eder, sümbüllerin açtığını, bülbüllerin bir doğumu kutlar gibi coştuğunu ve her bir yerin yaşamla dolacağının ve bunların hepsinin yeniden, yineleyenden geldiğinin habercisidir Nevruz… Kutlu, bereketli ve daim olsun” diyerek kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Doğulu yeni bir yılın habercisi oldu! 7