Ana sayfa Foto Galeri Kalk Gidelim dizisinin Sevda’sı Mehtap Bayri, enerjisi yüksek ve coşkulu bir kadın!

Kalk Gidelim dizisinin Sevda’sı Mehtap Bayri, enerjisi yüksek ve coşkulu bir kadın!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinin Sevda'sı Mehtap Bayri, enerjisi yüksek ve coşkulu bir kadın! 7

– Genel olarak komedi projelerinde yer alıyorsunuz. Kendinizi komedide daha mı rahat hissediyorsunuz?
Hepimizin bir hikayesi ve yolculuğu var hayatta. Enerjisi yüksek ve coşkusu bol bir kadınım. Gülmeyi çok seviyorum, güldürebiliyorsam da ne mutlu bana… Hayatın renkli ve mizahlı yanında olmayı seviyorum. Hayat, bana hediyesini komedi dizileriyle sunuyor diyebilirim.

– Ufuk Özkan’la tiyatro ve sinemadan sonra yine bir evli çifti canlandırıyorsunuz. Sürekli aynı rolde teklif gelmesinin sebebi ne?
Zaten ailece görüştüğüm, sahnede enerjisinden güç aldığım ve kolay paslaştığım, hem iyi insan hem de süper partner. Türk seyircisinin çok değer verdiği, ekranda görmek istediği bir oyuncu. Aramızdaki enerjiyi de izleyicimiz hissetmiş olmalı ki, sinema filmi ve tiyatro oyunundan sonra dizide yine evli çifti canlandırıyoruz.

– Kadın komedyenlerin çok az olduğu söyleniyor. Siz buna katılıyor musunuz?
Katılmıyorum. Ülkemizde çok yetenekli, başarılı kadın komedi oyuncuları var. Sadece sektörde bir oyuncu drama oynadıysa drama oyuncusu, komedi oynadıysa komedi oyuncusu gibi bir algı var. Halbuki drama yapan çok iyi komedi oyuncuları, komedi yapan çok iyi drama oyuncuları var.

– Yıllardır neredeyse ekrana ara vermeden, seyirciyle buluşuyorsunuz. 140 dakika olan diziler yüzünden bir yorgunluk oldu mu?
Tabii ki yorgunluk oluyor ama burada biz oyunculardan çok, ekip arkadaşlarımız yoruluyor. Haftada 2-3 gün dinlenebilme şansımız oluyor. Ekip arkadaşlarımızın genelde böyle bir zamanları da olmuyor. Süreler biraz daha kısa olsa, bütün yapımların daha kaliteli olacağı aşikâr.