Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’a başlayan Kaan Taşaner’in yeni rolü için yeni imajı herkesi şaşırttı!

Kanunsuz Topraklar’a başlayan Kaan Taşaner’in yeni rolü için yeni imajı herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Taşener, Fox TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak. Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile anlaşma yapan ünlü oyuncu, en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yer almıştı. TRT1 dizisinde iki farklı karakteri ustalıkla canlandıran oyuncu, yeni dönemde de yine isminden çok söz ettirecek.

1940’lı yıllardaki kömür madenlerine odaklanılacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde büyük bir aşk hikayesi izleyeceğiz. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç dizinin başrolünde yer alıyor. Kanunsuz Topraklar için ekip Zonguldak’ta çekimlere başlamıştı. Sonrasında ise çekimlerin İstanbul’da devam ettiği ortaya çıkmıştı. Kaan Taşaner de dizi ekibi ile birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki imajından çok farklı bir imaj ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, uzun saçlarını ve sakallarını kestirdi. Sadece bıyıkları ile kalan Kaan Taşaner’in yeni imajı da yeni rolünün yansıması olarak dikkatlerden kaçmadı.

Kanunsuz Topraklar'a başlayan Kaan Taşaner'in yeni rolü için yeni imajı herkesi şaşırttı! 1

Sevgilisi Seray Dura ile birlikte kameralara yakalanan oyuncu, “Kanunsuz Topraklar’dayım. 1,5 aydır çekimler devam ediyor zaten” açıklamasında bulundu. Oyuncunun yeni imajı çok ilgi görürken, yeni rolü de hayranları tarafından heyecanla beklenmeye başlandı.

Kanunsuz Topraklar dizisi için büyük bir yatırım yapan Fox TV, yeni sezonda bomba gibi bir diziyle birlikte izleyicileri ekranına çekmeye çalışacak.

Kanunsuz Topraklar'a başlayan Kaan Taşaner'in yeni rolü için yeni imajı herkesi şaşırttı! 2

Kaan Taşaner de yeni rolüyle yeni dizisinde hayranlarına güçlü bir karakter sunumu sergileyecektir. Ünlü oyuncunun rolünün detayları ise henüz ortaya çıkmadı. Ancak ekip yoğun şekilde çalışıyor ve çok yakında hem fragman yayınlanacaktır hem de Eylül ayında ilk bölümler izleyici ile buluşacaktır.