Ana sayfa Dizi Haberleri Karar kesin, Bir Zamanlar Çukurova bitiyor! Peki kaç bölüm kaldı? İşte yanıtı…

Karar kesin, Bir Zamanlar Çukurova bitiyor! Peki kaç bölüm kaldı? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yayına gelmeye başladığı ilk günlerde büyük dikkat çeken bir yapım olmuştu. Oyuncu kadrosu, hikayesi, Çukurova’nın eşsiz coğrafyasıyla herkesi etkileyen bir yapım oldu.

4 sezondur yayınlanan diziden Hünkar karakteriyle herkesi bir kez daha büyüleyen Vahide Perçin’in gidişi büyük üzüntü yaşatmıştı. Ancak yeni gelen oyuncularla birlikte hikayeye katılan yeni unsurlar da kemikleşmiş Bir Zamanlar Çukurova izleyicisini ekrana bağlamayı başardı.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen diziden zaman içinde Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Selin Yeninci, Selin Genç gibi dizinin önemli karakterlerine hayat veren isimler teker teker ayrıldılar. 13 Eylül 2018’de ilk bölümü yayınlanan diziye Hande Soral, Nazan Kesal, Furkan Palalı, İbrahim Çelikkol, Hülya Darcan, Esra Dermancıoğlu gibi isimler katıldı.

Karar kesin, Bir Zamanlar Çukurova bitiyor! Peki kaç bölüm kaldı? İşte yanıtı... 8

İbrahim Çelikkol, şimdilerde Hilal Altınbilek ile dizinin başrolü olarak ekranlara gelmekte. Oyunculuklarıyla başarılı bir performans sergileyen bu iki isim, diziyi belki bir sezon daha götürebilirdi ancak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları ve ekibi, uzun süren bu maratondan sonra yorgun düştüler…

Çekimleri Adana’da yapıldığı için ailelerinden, sevdiklerinden uzakta zorlu zamanlar geçiyor. Yoğun çalışma ortamı ile birlikte 4 sezondur iyi reytingleriyle kanalın da yüzünü güldürüyor ancak final kararı alınmak zorundaydı.

Hikayesi de biten dizinin artık bitme vakti de geldi. İzleyiciler diziye büyük bir destek veriyor ve sosyal medyadan final olmaması için isteklerini iletiyorlar yapımcılara, senaristlere, kanala… Ancak tüm bu yoğun taleplere karşın projenin sonuna gelindi…

Karar kesin, Bir Zamanlar Çukurova bitiyor! Peki kaç bölüm kaldı? İşte yanıtı... 9

Diziye son iki sezondur katılan Furkan Palalı ile son sezonda katılan İbrahim Çelikkol’un başarılı oyunculukları da Bir Zamanlar Çukurova’nın temposunu düşürmedi ve reytinglerine büyük katkılar sağladı. Fakat atv, diziyi daha fazla uzatmama kararı aldı. Yorulan ekip ve oyuncuların yaşadıkları problemler, bir sezon daha kaldırılabilecek durumda değil!

Dizinin bu hafta 136. bölümü ekrana geldi. Bundan sonra kaç bölümün kaldığı ise merak konusu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri sürüyor. 141. bölümde final yapılacak. Yani bu da demek oluyor ki 5 bölüm daha ekranda olacak dizi.

Son düzlüğe girilen Bir Zamanlar Çukurova’nın 5 bölümünün, bir ay içinde çekilip tamamlanması bekleniyor. Reytinglerinin iyi olması, izleyenlerin sosyal medyadan ilettikleri yoğun taleplere karşın, Bir Zamanlar Çukurova’nın efsanesi sona ermek üzere…

atv’nin aldığı karar nedeniyle dizinin 141. bölümü ile birlikte 16 Haziran tarihinde izleyicilerine veda etmesi bekleniyor.