Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Alya’nın hikayesinden sonra Melisa Sözen diziler konusunda kararını verdi!

Kırmızı Oda’da Alya’nın hikayesinden sonra Melisa Sözen diziler konusunda kararını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterine hayat veren Melisa Sözen, izleyicileri bir hayli etkilemişti. Üstün performans sergileyen oyuncu, tv8 ekranındaki dizinin iyi reytingler almasına da önemli katkılar yaptı.

12 hafta süren Alya’nın hikayesinin mutlu sonla bitmesi de dizinin hayranlarını bir hayli memnun etti. Kırmızı Oda’dan ayrıldıktan sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan Melisa Sözen, çok güzel bir 12 hafta geçirdiğini söyledi.

İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya’nın kızı Yaz olduğu ortaya çıkan Alya karakterinin, bu yapım ile ilişkilenmesi de karakteri bir hayli öne çıkarttı. Melisa Sözen, yaptığı açıklamada “Çok sevdiğim bir iş oldu. Çok sevdiğim bir ekiple birlikte çalıştım. Benim konuk oyunculuktu zaten” dedi.

Pandemi süreci bütün sektörleri etkilediğini belirten oyuncu, “Yasaklarda çalışmaya devam ediyor insanlar, çalışmak zorunda da kalıyorlar. Benim için şu an bir süre dinlenip, ardından projeleri okuyup sonra tekrardan çalışmaya başlayacağım” diye konuştu.

Bir dönem yurt dışına çok çıkan, hatta Fransa’da bir dizide de rol alan ünlü oyuncu, pandemiye yurt dışında yakalanmadığı için de çok şanslı olduğundan bahsetti. Sözen, “Bir süre burada olacağım” diyerek yurt dışına gitmek gibi bir durumunun olmadığını söyledi.

Melisa Sözen’in açıklamasını videoda bulabilirsiniz.