Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’dan Engin Akyürek’e ünlü oyuncuların ortak derdi

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Engin Akyürek’e ünlü oyuncuların ortak derdi

tarafından ker_def

cagatay-ulus-083358IS

ÇAĞATAY ULUSOY :

Medcezir dizisinin Haziran 2015’de 77.Bölümde final yapması ile Çağatay Ulusoy, Temmuz sonunda 2.sinema filmi için kamera karşısına geçti. Leyla Lydia Tuğutlu ile baş rolü oynadığı “DELİBAL” filmini Ay Yapım’dan Ali Bilgin çekti. Adından oldukça söz edilen Delibal’ın 1 Ekim’de gösterime giren ilk fragmanı Sosyal Medyada çok ses getirdi. 25 Aralık‘ta sinemalarda gösterime girecek bu filmin tanıtım fragmanını bu güne kadar 1,5 milyonun üzerinde kişi tarafından tıklayarak izlemiş.

Çağatay Ulusoy Eylül başında sinema filmi bitiminde Ay Yapım’la yeni bir dizi için prensipte anlaştı ve hemen Amerika’ya Los Angeles‘a uçtu. İki aydır orada, yabancı dilini geliştiriyor ve WorkShoplarda oyunculuk eğitimi alıyor. Sevenleri heyecanla ondan yeni dizi haberini bekliyorlar. Daha önce 2016 Ocak ayında yeni dizisinin ekranlara geleceği söylense de, şimdilerde bu dizi projesinin Eylül 2016 yeni sezona ertelendiği söyleniyor. Yeni dizisi için Ay Yapım ile bölüm başına ücretin 45 bin lira alacağı söylense de menajeri Engin Aykanat bu ücretin iki katı olduğunu ifade etti.

Çağatay Ulusoy 25 Aralık’ta vizyona girecek sinema filminin gala gösterimlerinde bulunmak için İstanbul’a dönecektir. Daha sonra yeni dizisi için ilk ağızdan haberlerini alacağız.

 

Abdurrahman Balcılar / Milliyet Blog