Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde Asu, öyle bir duvara çarpacak ki şaşkına dönecek!

Kızım dizisinde Asu, öyle bir duvara çarpacak ki şaşkına dönecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TV8’in sevilen dizisi Kızım’ın yeni bölümünde, Öykü’nün annesi olduğunu söyleyen Asu, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacak!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide Asu, kızını kolayca alıp gideceğini sanırken, Öykü onu öyle bir sorguya çekecek ki ne yanıt vereceğini bilemeyecek.

Demir’e Asu’nun gerçekten annesi olup olmadığını soran Öykü, yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken, Demir’in Asu’yu arayıp Öykü’yü vereceğini söylemesi de kafaları karıştırdı.

Sosyal medyada Demir’in kızını öyle kolay kolay vermeyeceği, bulduğu nottan sonra Asu’ya bir oyun oynayacağı şeklinde tahminler yapılmakta. Bakalım izleyicilerin tahminleri çıkacak mı?

Kızım dizisinde Asu, öyle bir duvara çarpacak ki şaşkına dönecek! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Öykü’yü Demir’den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan’ı bulur. Candan ile Asu arasında gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Öykü’ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır.