Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

tarafından ker_def

kurtlar11

13 smokinli adam bir hilal oluşturdular ki Karun da bunların içindeydi. Kısa tartışmalarında gezegen nüfusunu iki milyara indirmeye çalıştıklarını anladık ki bu konuda onlara bir müjdem var. Hiçbir şey yapmadan oturup beklesinler. Uzayda muzayda, bilimde ilimde çok egkstra bir kaynak bulamazsak yaklaşan büyük kıtlıkla dünya nüfusunun bir milyarın da altına inebileceği zaten bilimsel olarak öngörülüyor. Demem o ki, “ulen yediğimiz bir tavuk döner işte” deyip boş vermeyin. Torunlarınızın çocukları onun için adam öldürebilir. Tadını çıkarta çıkarta yiyin. Fırsatınız varken uzun uzun çiğneyin. Bi yudum da kola alın. Ohh…

Bu arada müjdemi isterim üçüncü dünya savaşı da başlamış. İki dünya savaşının ortak projesinin kısa sürede Amerika gibi bir ülkeyi sıfırdan zirveye taşımak olduğunu göremeyenler daima üçüncü dünya savaşını bekleyecektir. Konsey de bekliyor. Hatta başladığını iddia ediyor. Demedi demeyin bu vizyonla bu konsey uzun yaşamaz. Polat dağıtır.

Tüm bu muhabbetlerin ortasında 13 hanedanın içinde siyahi birinin olması çok ama çok dikkatimi çekti. Herhalde siyahi bir hanedanlığın varlığı anlamına gelmiyor. Zira epey saçma olurdu. Bu hanedanların geçmişi yüzyıllar öncesine dayanıyorken sadece bu yüzyılda resmiyette de olsa özgürlük kazanmış siyahilere kimse hanedanlık falan vermez. Maksimum hizmetkarlık alırlar. Adamlar zihinlerde hala eksik insan muamelesi görüyorlar yahu… Ha, 13 hanedanlığın sadece ülkeler değil sektörlere göre de dağıldığını öğrendik ama bu beyazlar hiç mi hiç sevmez siyahları. Ben bir türlü kafamda oturtamıyorum.