Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

tarafından ker_def

kurtlar5

Fehmi enerji işini Yusuf’a bıraktı ama akabinde Gölge de kapılarında bitti. Açıkçası Gölge’nin teklif etmiş olduğu fırsatın gerekliliklerini yerine getirebilecek hiçbir özel şirketin o fırsatı kaçırabileceğini düşünmüyorum. Gölge her ne kadar teklif için Fehmi’ye gelse de kısa vadede Polat işi başlarına yıkmadan önce Yusuf’la ortak sahnelerini daha sık göreceğiz demektir. Birbirlerinin neler yapabilecekleri hakkında hiçbir fikirleri olmayan iki karakteri aynı sahnede görmek hoşuma gidiyor.

Yusuf’un saf olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz ama kuşkusuz çabuk öğreniyor. Gücü eline alır almaz Azra’yı kanatlarının altına almak istemesi belli bir mantık içerisinde kabul edilebilir ama kendi ayaklarının üstünde duran başarılı hiçbir kadın böylesi bir gölge altına girmek istemez. Yıl olmuş 2015, kadınlar hala her şeyi en az erkekler kadar kaliteli yapabileceklerini ispat etmeye çalışırken (ki bu, biz erkeklerin ayıbıdır) onlara bu açıdan yanaşmak doğal olarak ters tepecekti.

Fakat ikinci sefer kanatlarının altına almaktan ziyade kendisinin ona ihtiyacı olduğunu hissettirmesi ve kendi kişisel kontrolüyle alakalı alan açmasıyla Azra’yı kolayca ikna etti. Kadınların bu sevdikleri insanların onlara olan ihtiyaçlarına asla dayanamamalarına bayılıyorum. Muazzam bir içgüdü. Erkeklerde yok bak öyle şeyler. Odun geldik, odun gidiyoruz. Yusuf bu muazzam içgüdüye oynayarak kazanmış oldu. Helal olsun. Azra da zaten daha ilk tavsiyesiyle gönüllerimizi fethetti. Kurtul o arabadan!