Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ile Sadakatsiz birincilikleri paylaştı! Benim Adım Melek final reytingleri nasıl geldi?

Kuruluş Osman ile Sadakatsiz birincilikleri paylaştı! Benim Adım Melek final reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kuruluş Osman ile Sadakatsiz dizilerinin yeni bölümleri arasında büyük bir mücadele yaşandı… Her iki dizi de geçtiğimiz haftalara uygun sonuçlar aldı.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam 59. bölümü yayınlandı. Yeni bölümün reytingleri de gayet iyi geldi. Hem total hem de ABC1 gruplarında iki haneli reytingleri elde eden dizi birincilikleri elde etti. Dizinin AB grubunda ikinci sırada yer aldığını da belirtelim.

Kanal D’de yayınlanmakta olan Sadakatsiz isimli dizi ise AB grubunda birinci sırada yerini aldı. Total ve ABC1 gruplarında ikinci sırada yerini alan dizi yine başarılı bir bölümü daha geride bıraktı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 30. bölümü de tamamlandı.

TRT1 ekranlarında ise bir dizi daha final yaparak izleyicilerine veda etti. Benim Adım Melek isimli dizinin 66. ve final bölümü dün akşam yayınlandı. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizinin 66. final bölümünün reytingleri ortalama oranlarda geldi. Dizinin totalde günü beşinci tamamladığını, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 6. sırada olduğunu belirtelim.

Kanal 7’de yayınlanan ve önümüzdeki Cuma günü sezon finali yapacak olan Emanet dizisinin reytingleri de düşmeye devam ediyor. Totalde günü 19. sırada bitiren dizi, AB’de günü 22. sırada tamamladı ve ABC1’de ise 25. durumda.