Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın iki ünlü ismi ayrı kalmaya dayanamadı, tatilde buluştu!

Kuzey Yıldızı’nın iki ünlü ismi ayrı kalmaya dayanamadı, tatilde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi, geride bıraktığımız sezonun en başarılı yapımlarından birisiydi. Komedi yapımları için reyting elde etmek pek kolay olmuyor, ancak çok iyi bir çıkış yapan dizi, Cumartesi akşamlarının en başarılı yapımı olarak göz doldurdu.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci uyumu dikkat çekerken, dizinin yan rollerinde de önemli isimler yer alıyor. Bu oyunculardan birisi de Toygan Avanoğlu… Sefer karakterini canlandıran oyuncu komik halleri ile ekranın en eğlenceli karakterlerinden birisine imzasını atıyor. İsmail Demirci ve Toygan Avanoğlu birbirlerinin hasretine dayanamadı ve tatilde bir araya geldi.

Kuzey Yıldızı'nın iki ünlü ismi ayrı kalmaya dayanamadı, tatilde buluştu! 8

Haziran ayında yeniden toplanan ve çekimlere başlayan ekip, yayınlanan 2 bölümün reytinglerinin düşük gelmesi sonrasında tatile çıkmıştı. Eşi Hande Soral ile birlikte aile tatili yapan İsmail Demirci, zaman zaman partneri Aslıhan Güner’e de instagram hesabından göndermeler yaparak dizideki Yıldız – Kuzey çekişmesini de unutturmuyor.

İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner’e sosyal medyadan laf atmayı sürdürürken, teknede Toygan Avanoğlu ile dostluk pozu verdi. Demirci’nin köpeği Çeku ise eğlence kaynağıydı…

İsmail Demirci paylaşımını “Eniştemle sabah sabah delirmeceler” notuyla yayınladı. Aslıhan Güner, paylaşıma kalp emojisi ile yanıt verirken, İsmail Demirci de aynı şekilde kalp emojisi ile cevap yazdı.

Kuzey Yıldızı'nın iki ünlü ismi ayrı kalmaya dayanamadı, tatilde buluştu! 9