Ana sayfa Dizi Analiz Mahkum dizisinde herkesi şaşırtacak yeni gelişmeler var

Mahkum dizisinde herkesi şaşırtacak yeni gelişmeler var

tarafından ker_def

Son dönemin en dikkat çeken dizilerinden birisi de Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum oldu… Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başardı.

İyi oyunculuk performansları ve heyecanlı ilerleyen hikaye kurgusu ile birlikte her hafta Mahkum dizisini heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Peki dizinin altıncı yeni bölümünde neler olacak? Mahkum dizisinin 6. bölümü 20 Ocak perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak ve yaşanacakların detayı şöyle:

Kaza yapan Büge, olayın şokundayken yardımına Barış yetişir. Sevdiği kadının hapse girmesine gönlü el vermez. Büge’nin suçunu üstlenir. Fakat bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Bağlantılarını kullanıp Fırat’ın koğuşuna yerleşmeye karar verir. Dört duvar arasında kalıp, Fırat’ın neler hatırlayıp hatırlamadığını öğrenmenin peşine düşecektir.

Mahkum dizisinde herkesi şaşırtacak yeni gelişmeler var 7

Nazlı’nın yaşadığını öğrenip yeniden umutlanan Fırat; cinayet gecesi ile ilgili kilit bir an daha hatırlar. Bir yandan hafızasının sınırlarını zorlayıp, bir yandan kızına ulaşmalıdır. Nazlı’ya giden yol, gizemi çözülemeyen Ali’den geçer. Fırat’a en büyük yardım yine Cemre’den gelecektir.

İki düşman, ilk defa aynı çatının altındadır. Acaba Fırat Bulut, bu eski düşmanı hatırlayacak mı?