Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’un savcısı Onur Tuna’yı avukatı Seray Kaya görüntüledi! Bakın ortaya ne çıktı!

Mahkum’un savcısı Onur Tuna’yı avukatı Seray Kaya görüntüledi! Bakın ortaya ne çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yeni başlayan Mahkum dizisi izleyiciyi kısa sürede etkisi altına almayı başardı. Ünlü oyuncu Onur Tuna da,  Mahkum dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı ve hayranlarından da çok büyük ilgi gördü.

Yasak Elma ve ardından da Mucize Doktor ile büyük çıkış yapan oyuncu, yeni dizisinde ‘Savcı Fırat Bulut’ karakterine hayat veriyor.  Onur Tuna’ya baş rollerde İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova eşlik ediyor.

Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Şirin’ karakteriyle tanınan Seray Kaya Mahkum’da çok farklı bir imajla izleyici karşısına çıktı. Oyuncu dizide ‘Avukat Cemre Uysal’ karakterini canlandırıyor.

Onur Tuna, dizide avukatını canlandıran Seray Kaya’ya poz verdi. Seray Kaya’nın instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar iki oyuncunun da hayranlarını mest etti.

Mahkum'un savcısı Onur Tuna'yı avukatı Seray Kaya görüntüledi! Bakın ortaya ne çıktı! 8

Mahkum’da eşini ve kızını öldürmekle suçlanan ‘Savcı Fırat’ rolündeki oyuncu, masumiyetini ispatlamak ve gerçek katilleri bulmak için büyük bir mücadele örneği sergileyor. Bu mücadelede, Seray Kaya da, ‘Avukat Cemre’ rolüyle ona destek oluyor.

Onur Tuna, her bölüm yükselen performansı ile hayranlarını mest ediyor. Özellikle 3. bölümden yayınlan fragmandaki kısa görüntüler bile ne kadar iyi bir iş çıkardığını anlatmaya yetiyor.

Mahkum'un savcısı Onur Tuna'yı avukatı Seray Kaya görüntüledi! Bakın ortaya ne çıktı! 9

Mahkum, 23 Aralık Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak ve dizi hayranları yine çok heyecanlı ve duygu yüklü bölüm izleyecek. Savcı Fırat Bulut’un hapiste kendisi ile hesaplaştığı anlarda Onur Tuna’nın muhteşem performansı da çok konuşulacak.