Ana sayfa Dizi Haberleri Merak etmeyin, İstanbullu Gelin’in gelecek sezonunu senaristi de bilmiyor!

Merak etmeyin, İstanbullu Gelin’in gelecek sezonunu senaristi de bilmiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Cuma akşamları yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in bu sezon final yapması bekleniyordu.

Ancak ani bir kararla dizinin yeni sezonda da en azından yarım sezonluk anlaşmasının yapıldığı ortaya çıktı bir süre önce.

Ekranda tutunamayan dizilerin yanında Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları İstanbullu Gelin, reytinglerden hep başarılı sonuçlarla çıktı.

Merak etmeyin, İstanbullu Gelin'in gelecek sezonunu senaristi de bilmiyor! 7

Dolayısıyla gelecek sezonu da garantilemiş oldu.

Dizinin yeni sezondaki akıbeti ise merak konusu. Ancak izleyici bu konuda hayli merak sahibiyken, senarist Deniz Akçay’ın yeni sezonla ilgili yaptığı açıklamada, küçük bir itirafta bulundu.

Bu sezon hayli yoğun bir süreç geçiren ve hiç ivme kaybetmeden İstanbullu Gelin’in zirvede kalmasını sağlayan isimlerden birisi de senarist Deniz Akçay oldu şüphesiz. Ancak Akçay, yoğun geçen sezonun ardından gelecek sezon için henüz detaylı bir kurgu yapmıyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Akçay, Episode dergisine verdiği röportajda şunları söylemiş:

“İstanbullu Gelin”, gelecek sezon da devam edecek mi?

Evet, evet devam edecek.

Peki gelecek sezonu kurguladınız mı?

Hayır. Bu sezonu başı gözü yerindeyken bitirmek istiyorum. Çünkü bu iş gerçekten çok yorucu.”

Yaz boyunca hem dinlenip hem de İstanbullu Gelin’in yeni maceralarını kurgulayacak olan Deniz Akçay, muhtemelen yeni sezonda da izleyenleri ekrana kilitleyecek bambaşka hikayeler ortaya çıkaracak.