Ana sayfa Kadın Haberleri Miray Daner oyuncu olmasaydı bakın ne olurmuş!

Miray Daner oyuncu olmasaydı bakın ne olurmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı Berker Güven ile youtube sohbetinde buluştu. Geliri, koronavirüsten zarar görenlere aktarılmak üzere Ahbap derneğine bağışlanan programda ikilinin hoş sohbeti dikkat çekti.

21 yaşında olan Miray Daner, efsane sanatçı Bob Marley’in “Yaşadığın hayatı sev. Sevdiğin hayatı yaşa” sözlerinden çok etkilendiğini anlattı. Oğlak burcu olan Miray Daner, Berker Güven ile nasıl tanıştığı sorusunu da yanıtladı. İkilin, Vatanım Sensin dizisinin setinde tanıştıkları zannedilir. Ancak diziden önce birbirlerini tanıyorlarmış.

Miray Daner, “Vatanım Sensin’de birlikte oynadık. Ama ben Berker’i Yem diye çok güzel oyunları vardı.Berker muhteşem bir performans sergilemişti.Berker’i orada gördüm ve tebrik etme fırsatım oldu. Biz orada tanıştık.Sonra Vatanım Sensin’de birlikte oynama şansımız oldu” diye konuştu.

Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinin kendisine kattığı çok güzel şeyler olduğunu bunlardan birisinin de Berker Güven olduğunu ifade etti.

Oyuncu olmasaydı ne olacağı sorulan Miray Daner, bu soruya da şu yanıtı verdi: “Oyuncu olmasaydım psikolog olmak isterdim. Yani bilmiyorum, kafam çok karışık.”