Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in aşktan yana şansı yok! Kubilay Aka’dan sonra Oğulcan Ergin aşkı da bitti!

Miray Daner’in aşktan yana şansı yok! Kubilay Aka’dan sonra Oğulcan Ergin aşkı da bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner, meslektaşı Kubilay Aka ile Vatanım Sensin dizisinde tanışmış ve yıllar önce ikili arasında başlayan aşk uzun süre devam etmişti.

Yaklaşık 2,5 yıl kadar süren bu ilişki, 2019 yılının yaz aylarında ayrılık ile sonuçlandı. Bu ayrılığın nedeni olarak da Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek arasında bir yakınlaşma olduğu yönündeki iddialar gösterilmişti.

Hatta o dönemde Kubilay Aka’nın Hilal Altınbilek ile bir gece kulübünde çekilmiş fotoğrafı da basına ve sosyal medyaya yayılmıştı.

Miray Daner, bu ilişkisinin bitmesinin ardından bir iş adamı ile görüşmüş ama bu yakınlaşma kısa sürmüştü. Sonrasında da ünlü oyuncu, Oğulcan Engin ile görüşmeye başladı ve ikili arasında yine büyük bir aşk yaşandı. Ancak bu aşkın da bittiğine yönelik haberler magazin basınına yansıdı.

10 gün önce tartıştıkları ortaya çıkan ikilinin arasına Miray Daner’in kısa bir süre yakınlaştığı o iş adamı ile olan mesajlaşmasının yol açtığı yönünde iddialar var.

Oğulcan Ergin’in bu olayın ardından ilişkiyi bitirme kararı aldığı basına yansıyan bilgiler arasında bulunuyor.

Miray Daner'in aşktan yana şansı yok! Kubilay Aka'dan sonra Oğulcan Ergin aşkı da bitti! 7

Miray Daner en son Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisiyle sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında yer aldı. 2022 yılının Haziran ayında ilk sezonu yayınlanan dizinin, ikinci sezon çekimleri de geçtiğimiz hafta tamamlandı. Dizi ekibinin üçüncü sezon için de çekimlere başladığı yönünde bilgiler bulunuyor.

Miray Daner, dizinin hikayesinde Aslı Tuna karakterini canlandırıyor.