Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın bitmek bilmeyen isteği!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın bitmek bilmeyen isteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan, dizideki performansı ile büyük beğeni topladı. 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımında yer almanın keyfini süren oyuncu, karantina günlerinde ise aşırı yemek yeme isteğinden şikayetçi.

Ünlü oyuncu, zaman zaman instagram hesabından ev hallerini paylaşıyor. Son mesajında ise makyajsız en doğal halini yayınladı. Oyuncu, “No filtre, no makyaj. Yes bitmek bilmeyen yeme isteği” notuyla dikkatleri çekti.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın bitmek bilmeyen isteği! 7

Karantina günlerini sakin geçiren oyuncu, mecbur kalmadıkça asla dışarıya çıkmıyor. Bu şekilde koronavirüsten korunan oyuncu, hijyen konusunda da çok titiz.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, her şeyi çamaşır suyu ile yıkıyor ve evini de sürekli temiz tutuyor. Köpeği Zoi nedeniyle de temizliğe aşırı önem veren oyuncu, günlerini şöyle anlattı: “Çamaşır yıka ve as, marketten aldıklarını dezenfekte et, yemek yap… Günler böyle geçiyor.”

Evde 4 yetişkin olduklarını belirten Hazal Türesan, “Evde kalmak bazı insanlara neden zor geliyor, anlamıyorum” diye konuştu.