Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Boz, eşine sosyal medyadan gözdağı verdi!

Müge Boz, eşine sosyal medyadan gözdağı verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – İki hafta önce Basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona’da evlenen Oyuncu Müge Boz, bir süre önce de hamile olduğunu açıklamıştı.

Şu sıralar doğacak bebeğinin heyecanını yaşayan Müge Boz, yeni bir deneyim daha yaşamaya hazırlanıyor. Daha önce evinde hiç evcil hayvan beslemediğini ama ilk kez bu deneyimi yaşayacağını sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan Müge Boz, alerjisi olduğunu anlattı.

Ancak bu alerjik durumun evde sevimli bir hayvanla yaşamasına engel olmaması için önlemlerini aldığını da aktardı.
Mesajının sonunda eşine de esprili bir uyarı yapmayı ihmal etmedi!

Evcil hayvan konusunda ikna olan Müge Boz’un, etrafa dökülen tüyleri süpürme görevini eşinin üstlendiğini anlatan Müge Boz, ilerde vazgeçmesin diye sosyal medyaya da özellikle verdiği sözü yazdığını belirtti.

İşte Müge Boz’un o paylaşımı:

hehe… ilk ev eşyamız ne olacak diye merak ediyordum.???? hayatımda ilk defa bir evcil hayvanla aynı evde yaşayacağım. ilk başta tozu tüyü naparım diye endişelenmiştim. ama @dyson ‘ı araştırınca baya içim rahatladı. inanılmaz araştırmalar yapmışlar, bakteri ve alerjenleri temizlemek üzerine tasarlanan bir süpürge bu. eğer siz de benim gibi alerjikseniz ve hayvanları da çook seviyorsanız, deneyin derim. hele ki ‘her gün evi süpürürüm ben aşkım sen hiç merak etme’ diyen bir tatlılık da varsa evde… @erdeniz12 ?? bunu da buraya yazayım da asla vaz geçemesin verdiği sözden??
@Dyson #Dyson #DysonHome #DysonTurkey

 

Müge Boz, eşine sosyal medyadan gözdağı verdi! 7