Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek’e dönerken geride bir özlem bırakacak!

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek’e dönerken geride bir özlem bırakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, Gaziantep’te dizinin 2. sezon çekimlerinin başlayacak olması nedeniyle sevdiklerinden yeniden ayrılmak durumunda.

Ünlü oyuncu, kardeşi Fırat Aydoğan ve yeğeni ile fotoğrafını paylaştı ve büyük bir özlem yaşayacağını belirten mesajıyla da dikkat çekti. Nehir Erdoğan, “Hadi ben yine bi çok özleyip geliyorum” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek'e dönerken geride bir özlem bırakacak! 7

Benim Adım Melek dizisinin ekibi Gaziantep’te tüm hazırlıkları tamamladı. Dizinin yönetmeni Cem Akyoldaş, hazırladıkları sevimli klipte dizi çekimleri için oyuncuları şehre davet etti. Ünlü isimler de video mesajlarıyla yola çıktıklarını veya çıkmak üzere olduklarını belirten ifadeler kullandı.

Nehir Erdoğan, en duygusal mesajı veren ünlü isimdi… Tüm ekibi çok özleyen oyuncu, yeniden sette arkadaşları ile buluşacak olmanın heyecanı içinde… İşte ünlü oyuncunun mesajı:

“Bugünü dört gözle bekledim. Gaziantep’e geri döneceğim günü. Ekip arkadaşlarımı çok özledim. Antep’i çok özledim. Birlikte ağladığımız, birlikte güldüğümüz, birlikte büyüdüğümüz izleyicilerimizi çok özledim. Çocuklarımı çok özledim. Bütün oyuncu arkadaşlarımı, yönetmenlerimi gerçekten çok mutlu bir anımdan kaydediyorum bu videoyu. Geri sayım başladı, setimiz başlıyor.Görüşmek, kavuşmak üzere.”