Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’den yeni dizi sorusuna hayranlarını üzecek yanıt!

Neslihan Atagül’den yeni dizi sorusuna hayranlarını üzecek yanıt!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kendisi gibi oyuncu olan Kemal Doğulu ile mutlu evliliğini sürdüren Neslihan Atagül, uzun bir süredir ekranlardan uzak.

Hayranlarının kendisinden gelecek dizi haberlerini sabırsızlıkla beklediği Atagül, geçtiğimiz sezonda ve yeni sezon için bazı dizilerle anılmakta.

Atagül’ün isminin pek çok dizide geçmesine karşılık, henüz netleşmiş bir projesi yok.

Son olarak 2015 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolde oynamıştı.

Sonrasında ise internet platformunda yayınlanan ve İlker Kaleli ile birlikte oynadığı DİP dizisinde rol almıştı.

Ancak dizi beklenen etkiyi yaratmayınca tek sezonluk 8 bölüm çekilmişti.

Neslihan Atagül'den yeni dizi sorusuna hayranlarını üzecek yanıt! 7

Neslihan Atagül, Kara Sevda dizisinin yurt dışına satılmasının ardından ününü başka ülkelerde de arttırdı.

Bundan sonra daha dikkatli seçimler yapmaya zorlayan bu başarının ardından da ince eleyip sık dokuyor.

Geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile bir mekan çıkışında magazincilerle karşılaşan oyuncu, yeni dizi projesi ile ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

“Baktığınızda bir sürü iş var, şükürler olsun. Ama önemli olan insanın içine sinen bir şeyi yapması ve benim için önemli olan her yaptığım işin üstüne koyarak devam etmek. Onun için biraz seçici davranıyor olabilirim. Onun için içime, gönlüme sinsin istiyorum.”

Atagül’ün bu sözlerinden sonra hayranlarının bir süre daha beklemesi gerektiği görülüyor. Pek çok ünlü ismin büyük iddialarla geldiği dizilerinin bir kaç bölümde kaldırıldığı ve çoğu birbirine benzeyen dizilerin ekranda olduğu bir dönemde Neslihan Atagül’ü bir dizide görmek gittikçe zorlaşacak gibi görünüyor!

Atagül’ün de pek çok ünlü isim gibi internet dizilerini seçmesi de muhtemel. Bakalım yeni sezonda bir dizi projesine ‘Evet’ diyecek mi?