Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir’in şaşırtan halleri!

Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir’in şaşırtan halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz doldurmaya devam ediyor. Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir ve Burcu Kıratlı, bugün yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine kendileri hakkında detaylar verdi. İşte instagram’da bugün ünlülerin paylaşımları…

Babil dizisinde Eda karakteri ile ekrana dönüş yapan Nur Fettahoğlu, dizinin 2. sezonunun çekimlerini bekliyor. Oyuncu, çekimlerin başlamasından önce ise tatilde kızı Elisa ile güzel vakit geçiriyor. O anlardan birisini instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu, kızına olan sevgisini de bu şekilde ifade etti.

Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir'in şaşırtan halleri! 11

Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide birlikte rol aldığı Şükrü Özyıldız ile Akıncı dizisinde başrolde buluşan Büşra Develi ise instagram hesabından “Madame Bonaparte” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir'in şaşırtan halleri! 12

TV8’de yayınlanacak olan Kırmızı Oda isimli diziye başlayacak olan Meriç Aral, Söz dizisinin ardından yine iddialı bir yapım ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu, şimdilerde tatilin son günlerini geçiriyor. Meriç Aral, “Her anı bir anı” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir'in şaşırtan halleri! 13

Demet Özdemir ise PartMag isimli dergiye verdiği özel poz ile konuşuldu. Oyuncu, “Tabloya baktığımda bana hissettirdiği duygu masumiyet… Her insanın derinliğinin böyle olduğunu düşünüyor ve hissediyorum. Masumiyetimizin üzerine gündelik korkularımız ve endişelerimizi katıyoruz. Siyah beyaz çizgilerin içerisinden taşan beyaz lilyumlar bu yüzden bana aslımı hatırlatıyor” diye de mesaj verdi.

Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir'in şaşırtan halleri! 14

Aşk ve Mavi dizisi ile popülerliğini artıran Burcu Kıratlı ise geçtiğimiz gün 31. yaş gününü kutlamıştı. Oyuncu, filtresiz ve makyajsız pozuyla da güzelliğini sergiledi.

Nur Fettahoğlu, Büşra Develi, Meriç Aral, Demet Özdemir'in şaşırtan halleri! 15