Ana sayfa Dizi Haberleri O isim, Hande Erçel ve Demet Özdemir’in tahtını sallayacak! Sosyal medyada çok şaşırtan sonuçlar!

O isim, Hande Erçel ve Demet Özdemir’in tahtını sallayacak! Sosyal medyada çok şaşırtan sonuçlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her hafta sosyal medyada yapılan araştırmalarda çeşitli kategorilerde yaşanan rekabet dikkat çekmekte. DigiLup’ın sosyal medya araştırmasında, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları belli olurken, listedeki sıralamanın da değiştiği görülüyor.

Birinci ve ikinci sıranın adresi değişmese de 3. sıraya yerleşen bir oyuncu var ki son günlerde büyük dikkat çekmekte. Sosyal medyada da çok konuşulan bu isim, Çukur dizisinde Karaca’yı oynayan Ece Yaşar…

Aşağıdaki ilk fotoğraf, geçen haftaki sonuçları ortaya koyarken, 2. fotoğrafta ise bir önceki haftanın sıralamasını gösteriyor.

Buna göre Hande Erçel ve Demet Özdemir’in bu hafta da sıralamasının değişmediği ortada. Gelen ileti sayılarına göre bu sıralama yapılmakta.

Geçtiğimiz hafta ve bu haftanın ilk iki ismi Hande Erçel ve Demet Özdemir’e gelen ileti sayılarında ciddi bir düşüş olduğu gözleniyor. Buna karşın Ece Yaşar’ın aldığı ileti sayısını ikiye katlayarak bir anda 6. sıradan 3. sıraya geldiği görülmekte.

Erçel’e bir önceki hafta 120 bin 500 ileti gelirken, geçen hafta 95 bin ileti gelmiş. Özdemir’e ise bir önceki hafta 105 bin 200 ileti gelirken, bu hafta 90 bin 100 ileti geldiği görülüyor. İkisinin de ileti sayılarında ciddi bir düşüş yaşanmış!

O isim, Hande Erçel ve Demet Özdemir'in tahtını sallayacak! Sosyal medyada çok şaşırtan sonuçlar! 10

İlk 10 sıralamasında bu iki isimden sonra gelenlerin yerleri ise değişiklik gösteriyor. Özellikle bir önceki hafta 6. sırada yer alan Çukur  dizisinin Karaca’sı Ece Yaşar’ın büyük bir sıçrama yaparak 3 sıra birden gelip Ceren Yılmaz’ın da önüne geçerek 3. sıraya yükseldiği görülmekte.

Ece Yaşar’ın Demet Özdemir’in hemen ardında yer aldığı sıralamada, bu büyük sıçramanın devam etmesi durumunda onu da yerinden edip etmeyeceği merak konusu.

 

Son haftalarda Çukur dizisinde Karaca karakteri ön plana çıkarken, Ece Yaşar da oyunculuğuyla büyük beğeni kazanmakta. Popüler iki isim Hande Erçel ve Demet Özdemir’in rakipleri haline gelen Ece Yaşar’ın bir anda ileti sayısının çoğalması, dikkatleri çekmesi ve rakiplerine ciddi bir fark atarak 3. sıraya gelmesi dikkat çekici.

Bu durum ilk olarak Karaca’nın evlendiği Azeri, ailesine yaptıkları ve dedesinin ölümünde parmağı olduğu için öldürmesi ve sonrasında yaşadığı bunalım, izleyenleri çok etkilemişti. Ece Yaşar’ın o olay sonrasında dizideki konumu da değişti ve büyük dikkat çekti. Bir kaç haftadır da gündemden düşmüyor.

Hande Erçel ve Demet Özdemir’e gelen ileti sayılarında ciddi bir düşüş yaşanırken, Ece Yaşar’ın ikiye katlayan durumu dikkat çekici! Bu noktada hiç beklenmeyen bu çıkışla Ece Yaşar’ın, Hande Erçel ve Demet Özdemir’i zorlayacak bir rakip olduğu da görülüyor…

O isim, Hande Erçel ve Demet Özdemir'in tahtını sallayacak! Sosyal medyada çok şaşırtan sonuçlar! 11

Gelelim diğer isimlere: 

Sıralamadaki 4. isim olan ve Zümrüdüanka dizisinde oynayan Ceren Yılmaz da bir sıra geriye düşerek 4. olmuş. Ebru Şahin ise yerini koruyor ve 5. sırada duruyor.

6. sıradaki Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisiyle çok konuşulmakta. Oyuncu, bu hafta 7.likten 6.lığa yükselmiş. Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz’ın da 4.’lükten 7.liğe düştüğü görülüyor.

Çukur dizisinde oynayan Hazal Subaşı ise 10. sıradayken 8. sıraya yükselmeyi başarmış çok konuşularak. Önceki hafta 8. sırada olan ve Alev Alev dizisiyle ekranlara gelen Demet  Özdemir ise ilk 10’a girememiş.

9. sıradaki Burcu Özberk ise Fox’un Çocukluk dizisindeki rolüyle konuşuluyor ve önceki hafta olduğu gibi 9. sırayı kimseye kaptırmamış!

10. sırada ise bir sürpriz var. Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde oynayan Cansu Dere, önceki hafta ilk 10’da yokken bu geçtiğimiz hafta ise 10. sıradan listeye dahil olmuş.

İşte geçen haftanın “Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular” sıralaması:

O isim, Hande Erçel ve Demet Özdemir'in tahtını sallayacak! Sosyal medyada çok şaşırtan sonuçlar! 12

İşte önceki haftanın “Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular” sıralaması:

O isim, Hande Erçel ve Demet Özdemir'in tahtını sallayacak! Sosyal medyada çok şaşırtan sonuçlar! 13