Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı ve çok şaşırttı!

Özcan Deniz daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı ve çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Özcan Deniz, en son İstanbullu Gelin dizisinin Faruk’u olarak ekranda boy göstermişti. Dizinin Mayıs ayında final yapmasının ardından yeni sezonda bir projesi olup olmadığı merak edilmekteydi. Oyuncu şu sıralar dinleniyor ve gelen projeleri değerlendirme aşamasında.

Özcan Deniz, instagram hesabından da pek yapmadığı bir şey yaparak şaşırttı.

Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon’un kadrosunda yer aldığı 7.Koğuştaki Mucize filminden çok etkilenen Özcan Deniz, herkesi 11 Ekim’de sinemalarda yayınlanacak olan bu filmi izlemeye davet etti.

“Mutlaka gidin diye bir şartlama yapmayacağım, çünkü inandırıcı gelmez bu cümle. Belki destek için yazılmış bir cümledir” diyerek hayranlarının bu sözlerine çok itibar etmeyebileceğini bildiğini ifade eden Özcan Deniz, şu mesajı da ekledi:

“Ama tüm samimiyetimle söylüyorum, mutlaka gidilmeli ve de iliklerinize kadar insan olmayı hissetmelisiniz. Bolca mendil götürün hanımlar benden söylemesi. Orijinalini izledim demeyin boşuna,muhteşem uyarlanmış. Bambaşka bir film izleyeceksiniz.”

Filmin afişini de instagram hesabından paylaşan Özcan Deniz’in bu tavrı pek de kendisinden beklenmeyen bir tavır olduğu için şaşırttı.

Ekibe teşekkür eden Deniz, ayrıca yollarının açık olması temennisinde bulundu.

Özcan Deniz daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı ve çok şaşırttı! 7