Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder, hayvan sevgisini aktarırken tartışılacak sözler sarf etti!

Özge Özder, hayvan sevgisini aktarırken tartışılacak sözler sarf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü… Ünlü isimler üst üste instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hayvan sevgilerini sergiliyor.

Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Özge Özder oldu. Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri ile izlediğimiz oyuncu hayvan sevgisini kelimelere döktü.

“Can dostlarım, en kıymetli yoldaşlarım” diye göndermede bulunan oyuncu, dünya için tercih hakkı olsa insanoğlu yerine hayvanlardan yana duruş sergileyeceğini söyledi.

Özder’in bu sözleri tartışma yaratacaktır.

İşte Özge Özder’in mesajı:

Çocukken sizinle konuşabildiğimi düşünürdüm. Büyüyünce anladım, yanılmamışım.. Konuşuyormuşsunuz meğer, ama yalnızca dinleyenlere.. Can dostlarım, en kıymetli yoldaşlarım… Tanıyan bilir ki dünya için bir tercih hakkım olsaydı, hakkımı insanoğlundan değil sizden yana kullanırdım. Ömrüm sizin için mücadele etmekle geçti, geçiyor, geçecek, ve geçsin… Bu ülkede belki de tüm çabalarımıza rağmen bazı şeyler hiç değişmeyecek.. olsun! 1 gün değil her gün, hatta ömrüm sizin olsun.. Dilerim ki masumiyetinizi göremeyen kara kalpler dünya üzerinden yok olsun! Keşke herkesin ömrü vicdanı kadar olsaydı.. Dünya ne şahane bir yer olurdu… Dünya hayvanları koruma günü kutlu olsun.. #4ekimhayvanlarıkorumagünü