Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpiriçci, Cannes sokaklarında bakın hangi dizinin afişine rastlayınca çok sevindi?

Özge Özpiriçci, Cannes sokaklarında bakın hangi dizinin afişine rastlayınca çok sevindi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Şu sıralar Cannes sokakları, Türk dizilerinin afişleriyle süslü.

Dizilerin sevilen yıldızları da Cannes’a giderek MIPCOM’da temsil edilen dizilerine destekte bulunuyorlar.

Bu isimlerden bir tanesi de Özge Özpirinçci.

Fox TV’nin Kadın dizisindeki Bahar rolüyle izleyicinin karşısına çıkan Özpirinçci, bir dizi var ki başından beri en büyük destekçilerinden.

Yakın arkadaşı olan ve daha önce Aşk Yeniden dizisi ile Acı Tatlı Ekşi filminde kamera karşısına geçtiği Buğra Gülsoy’un TV8’deki Kızım dizisi, daha yayınlanmadan Özge Özpirinçci’den destek mesajları gelmişti sosyal medyadan.

Özpirinçci, bu kez de Cannes sokaklarında gördüğü Kızım dizisinin afişlerini heyecanla karşılayarak çektiği videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü oyuncu, dizinin küçük yıldızı Beren Gökyıldız ve Buğra Gülsoy’u da etiketleyerek “Cannes sokaklarında karşıma çıkana bakar mısınız? Buradasın Buğra, senin yerine ben buradayım hiç merak etme! Yerim sizi çok tatlı görünüyorsunuz” sözleriyle çektiği videoyu yayınlandı.

Özge Özpiriçci, Cannes sokaklarında bakın hangi dizinin afişine rastlayınca çok sevindi? 7

MIPCOM HAKKINDA…

GLOBAL TV endüstrisi ile TV ve dijital içerik yöneticileri, Fransa’nın Cannes kentinde bugün kapılarını açan dünyanın önde gelen dizi, film, içerik, TV ve yapım sektörü fuarlarından biri olan MIPCOM’da bir araya geldi.

Sektörün en önemli sahnesi olarak kabul edilen ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı’na 2011 yılından itibaren Türkiye katılımını İstanbul Ticaret Odası (İTO) düzenliyor.