Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız’ın yeni dizi İçimizden Biri’ndeki karakteri ortaya çıktı!

Özge Yağız’ın yeni dizi İçimizden Biri’ndeki karakteri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisindeki Reyhan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız, sonrasında flaş bir karar alarak ikinci sezon finalinin ardından projeden ayrılmıştı. Gökberk Demirci ile önce partner sonra sevgili olan Özge Yağız, şansını farklı projelerde denemeyi tercih etti.

Sol Yanım isimli Star TV dizisinde Serra karakteri ile 12 bölüm izleyebildiğimiz oyunc hem yeteneklerini sergiledi hem de hayranlarından büyük destek buldu. Oyuncu, yine başrolünde yer alacağı İçimizden Biri isimli dizi ile de anlaşarak yeni sezon için rotasını çizdi.

Bora Akkaş ile yeni dizide partner olan Özge Yağız, yakında sete çıkacak. 2,3 milyon takipçisi bulunan instagram hesabından son günlerde tatil manzaraları paylaşan oyuncu, zorlu sezon için dinleniyor. Yeni dönemde Özge Yağız’ı Süreç Film imzalı dizide Havva Aladağ karakteri ile izleyeceksiniz.

Bora Akkaş’ın Adam Wilson olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı yeni dizinin çekimleri Ağustos ayının ikinci haftasında Marmaris’te başlayacak.

Show TV için çekilecek olan dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Benian Dönmez, Mustafa Avkıran, Derya Alabora ve Renan Bilek gibi etkili isimleri yeni dizide izleme fırsatı elde edeceksiniz.

Yemin dizisinde kendisini gösteren, Sol Yanım dizisinde iyi bir tecrübe elde eden genç oyuncu için İçimizden Biri’nin çıkış projesi olması bekleniyor.

Diksiyonu çok iyi olan, role kendisini kısa sürede kaptıran bir performansa imza atabilen Yağız, son yıllarda en hızlı şekilde hayran kazanan isimlerinden birisi oldu.