Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz bitti ama Caner Cindoruk izleyiciye bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor!

Sadakatsiz bitti ama Caner Cindoruk izleyiciye bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, sezon sonunda final yaparak ekrana veda etmişti. Volkan karakteri ile izleyiciyi ekran başında delirten bir karakter olan Volkan’a başarılı bir performansla hayat verdi Caner Cindoruk.

Bu diziden önce Kadın dizisinde de başarılı bir oyunculuk sergileyen Caner Cindoruk, sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da dikkat çeken bir isim oldu. Özellikle Sadakatsiz’in İspanya’da yayınlanmasının ardından hayran kitlesini genişletti oyuncu.

Latin Amerika ülkelerinde Türk dizilerine gösterilen ilgi ile birlikte oyuncularımız da beğeni topluyor. Caner Cindoruk da bu isimlerden birisi oldu. Cindoruk, şu sıralar yoğun geçen Sadakatsiz’in bitmesiyle birlikte tiyatro çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor.

Adanalı olan oyuncu hem İstanbul’da hem de memleketi Adana’da tiyatro ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Bu arada Sadakatsiz’in ardından yeni sezonda izleyiciye bir sürprizi olduğunu da ifade ederek merakı da artırdı. Şu an için bir proje ile anlaşması netleşmese de teklifleri değerlendirdiğini söyleyen oyuncunun, sezonda ekrana dönme ihtimali büyük.

Sadakatsiz’den sonra tekrar ekrana dönme isteğinde olan oyuncu, “Yeni şeyler okuyoruz, yakında çok güzel haberlerle geri dönüşler yapacağız” diyerek bir proje ile anlaşıp dönme ihtimalini de ortaya koydu!

Sadakatsiz dizisinden sonra Caner Cindoruk birkaç sürpriz ile hayranlarını mest edecek! 1

Bu arada Adana Seyhan’da bir tiyatro oyununu yönettiğini ve yer aldığı iki projenin de komedi işleri olduğunu anlatan oyuncu, ayrıca İstanbul Moda sahnesinde de bir komedi rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığını müjdeledi. Uzun süredir ekranda dram hikayelerinde görmeye alıştığımız Caner Cindoruk’u izleyici komedide izleme imkanı bulacak bu oyunlarla.

Aynı zamanda kendi hikayelerini senaryolaştırma düşüncesini de aktaran Cindoruk, yakın zamanda bu konuyla ilgili yeni gelişmeler olabileceğine de işaret etti.