Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı değil ama Engin Akyürek başardı! Sen Çal Kapımı bu kez birincilik getirmedi!

Sefirin Kızı değil ama Engin Akyürek başardı! Sen Çal Kapımı bu kez birincilik getirmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarının sevilen dizileri arasındaki rekabet süredursun, sosyal medyada ise bir başka rekabet ortaya çıkıyor. Her hafta düzenli olarak yapılan ‘en popüler’, ‘en çok konuşulan’ isimler ve diziler birbirleriyle yarışırken, ön plana çıkan oyuncular da kendi kategorilerinde aldıkları iletilere göre il 10 sıralamasına yerleşiyorlar.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi olan DigiLup, geçtiğimiz hafta en çok ileti alan erkek oyuncular arasında ilk 10 sıraya girenleri belirledi. Sosyal medyada kendilerine gelen ileti sayılarına göre sıralanan isimler arasında ilk sırayı, Sefirin Kızı dizisinin başrolü Engin Akyürek aldı.

Sefirin Kızı değil ama Engin Akyürek başardı! Sen Çal Kapımı bu kez birincilik getirmedi! 10

Dizide Neslihan Atagül ile başrolde oynayan Akyürek, Sancar karakteri ile izleyenlerin kalbini çalmayı başarmış görünüyor. Sefirin Kızı dizisi, ‘En çok konuşulan diziler’ kategorisinde ikinci sırada. İlk sırayı Sen Çal Kapımı dizisi alıyor. Üstelik açık ara fark ile.

Ancak Sefirin Kızı’nın oyuncusu Engin Akyürek, dizisinin yapamadığını yaparak ‘en popüler erkek oyuncu’ kategorisinde Kerem Bürsin’i geride bırakıp ilk sıraya yerleşmiş.

Sefirin Kızı değil ama Engin Akyürek başardı! Sen Çal Kapımı bu kez birincilik getirmedi! 11

Üstelik Hande Erçel’in ‘en popüler kadın oyuncu’ kategorisinde ilk sıraya yerleştiği listede, Neslihan Atagül 5. sıradayken.

Engin Akyürek’e gelen ileti sayısı da ikinci sıradaki Kerem Bürsin’e fena çalım atmış! Akyürek 259 bin 800 ileti alırken, Kerem Bürsin’in yarısı oranında 160 bin 600 ileti aldığı görülüyor. Kerem Bürsin’in dizisi Sen Çal Kapımı diziler kategorisinde ilk sırada ama erkek oyuncu kategorisinde birinciliği Engin Akyürek’e kaptırmış!

Alttaki tabloda Sen Çal Kapımı ile Hande Erçel’in ilk sırada, Neslihan Atagül’ün de Sefirin Kızı ile 5. sırada ‘sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular’ kategorisindeki sıralamasını görebilirsiniz.

Sefirin Kızı değil ama Engin Akyürek başardı! Sen Çal Kapımı bu kez birincilik getirmedi! 12

‘En Çok Konuşulan Diziler’ kategorisinde ise Sefirin Kızı, Sen Çal Kapımı dizisinin arkasında yer alıyor. Yani bu tablolara bakınca Sefirin Kızı, listede birinci olmayı başaramasa da Engin Akyürek, erkek oyuncular kategorisinde, Sefirin Kızı dizisindeki performansıyla 1. olmayı başarmış görünüyor…

Sefirin Kızı değil ama Engin Akyürek başardı! Sen Çal Kapımı bu kez birincilik getirmedi! 13