Ana sayfa Sosyal Medya Sefrin Kızı dizisine yabancı ilgisi Tuba Büyüküstün ile birlikte artış gösterdi!

Sefrin Kızı dizisine yabancı ilgisi Tuba Büyüküstün ile birlikte artış gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisine yönelik yabancı ilgisinin son dönemde artış sergilediğini sosyal medyada hissedebiliyor musunuz? Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan dizinin yabancı hayranları günden güne artıyor.

Neslihan Atagül, yurt dışında çok sevilen bir oyuncu. Geniş bir hayran kitlesi bulunan Atagül, instagram’da 11.5 milyon takipçiye sahip. Her geçen gün hayranı da artan oyuncuyu yurt dışında milyonlar takip ediyor. Atagül’ün ayrılığı Türk hayranları kadar yabancı hayranlarını da üzmüştü.

Ancak Tuba Büyüküstün’ün yurt dışında daha farklı bir algısı var. Her şeyden önce daha fazla projesi yayınlanıyor ve farklı rolleriyle de yıllardır yabancılar tarafından yakından tanınan bir isim. Ancak bir başka detay daha var.

Sefrin Kızı dizisine yabancı ilgisi Tuba Büyüküstün ile birlikte artış gösterdi! 8

Hatırlanacağı üzere Kara Para Aşk dizisi 2014-2015 sezonunda yayınlanmıştı ve çok da büyük ilgi görmüştü. Dizinin yurt dışı satışları da gerçekten çok yüksek seviyelere ulaştı. Birçok yabancı ülkede Kara Para Aşk dizisi yayınlandı ve milyonlarca da hayran kazandı.

Engin Akyürek’ün de Fatmagül’ün Suçu Ne’den sonra bu kadar geniş bir şekilde tanınmasında Kara Para Aşk dizisinin etkisi yüksek olmuştu. İşte bu diziden 6 yıl sonra yeniden Tuba Büyüküstün – Engin Akyürek buluşmasına sahne olduğu için Sefirin Kızı dizisinin yabancı hayranlar nezdinde farklı bir konuma oturduğu da gözlemleniyor.

Sefrin Kızı dizisine yabancı ilgisi Tuba Büyüküstün ile birlikte artış gösterdi! 9

Sosyal medyada dizi hakkında Tuba Büyüküstün’ün gelişi ile birlikte yapılan yorumlarda, paylaşımlarda yabancı hayranların ağırlığı git gide artıyor. Belki Sefirin Kızı, Türkiye’de reytinglerde düşüş yaşıyor ve sıkıntılı bir döneme doğru ilerliyor. Ancak yurt dışında diziye olan ilgi daha da artmış durumda.

Bunu sosyal medyada yabancı hayranların yaptıkları etkileyici ve günden güne artan paylaşımlarına bakarak anlayabilirsiniz. Bu arada Sefirin Kızı dizisinin 40. bölümünün de 15 Şubat Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlanacağını hatırlatalım.