Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel bir romantik komedi ama Cemre Baysel için çok özel bir anlamı da var!

Senden Daha Güzel bir romantik komedi ama Cemre Baysel için çok özel bir anlamı da var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan ve Salı akşamlarına renk katan Senden Daha Güzel dizisi yoluna devam ediyor. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için Erkenci Kuş’a benzediği yönünde değerlendirmeler de yapılıyor.

Senden Daha Güzel eğlenceli bir romantik komedi dizisi olarak öne çıktı. Cemre Baysel de geçen sezon yine benzer bir proje olan Baht Oyunu’ndan sonra, romantik komedilerin yeni güçlü kadın oyuncusu olarak adını sektöre yazdırmaya başladı. Benzer bir durumda olan ismin Burcu Özberk olduğunu da söylemek lazım.

Cemre Baysel, romantik komedi hikayelerine çok güzel adapte oluyor ve Senden Daha Güzel ile de hayranlarını mutlu etti. Dizide Efsun karakterini canlandıran oyuncu yaptığı açıklamada her şeyin yolunda olduğunu belirterek “Çok sıkı çalıştık, çok zaman harcadık, çok emek verdik” diye konuştu.

Dizinin ön hazırlıkları için ata bindiklerini ve bunun için eğitimler aldıklarını açıklayan Cemre Baysel, “Doktorları araştırdık, ne yapıyorlar diye onları gözlemledik. Öğrendik, çok çalıştık” dedi.

Senden Daha Güzel bir romantik komedi ama Cemre Baysel için çok özel bir anlamı da var! 7

Cemre Baysel için dizi bir romantik komedi projesi olmasının yanında aynı zamanda güçlü bir kadın hikayesi. Oyuncu, canlandırdığı Efsun karakterinin gücünden bahsetti ve “Ayaklarını yere sımsıkı basan çok duygulu aynı zamanda onu göstermemeye çalışıyor” diye konuştu.

Karakterinin çocukluğunu ve gençliğini yaşayamamış birisi olduğunu ifade eden Cemre Baysel, seyircilerin iki güçlü karakterin hikayesini izleyeceklerini ifade etti.

Emir karakterinin de Efsun gibi alfa olduğuna vurgu yapan Cemre Baysel, “Kimse altta kalmıyor. Biri bir şey yaparken, diğeri cevabını veriyor. O dinamik enerji çok muhteşem bir şey. İzlediklerimizin dışında. Biz de ikisi de yarış halinde. Emir ve Efsun sürekli çatışma halinde” ifadesini kullandı.