Ana sayfa Dizi Haberleri Sevinç Kumaş yıllar sonra mutluluğu Zalim İstanbul’da buldu!

Sevinç Kumaş yıllar sonra mutluluğu Zalim İstanbul’da buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının Pazartesi akşamları yayınlanan Zalim İstanbul dizisine Başak karakteri ile katılan Sevinç Kumaş, uzun bir aranın ardından yeniden dizilerde kendini göstermeye başladı.

İki Dünya Arasında isimli dizide 4 sezon boyunca yer alan Sevinç Kumaş, bu dönemin kendisi için inanılmaz bir öğrenim sürecine döndüğünü Milliyet Cadde’deki röportajında anlattı.

Dinlenmek istediği için ekrana ara veren oyuncu, “Oynadığım karakterden uzaklaşmak istedim. Bol bol seyahat etme fırsatı buldum. Yoğun çalışma temposundan zaman ayıramadığım ailem ve arkadaşlarımla vakit geçirdim. Dünya sinemasına büyük ilgim var ve bu süreçte kaçırdığım filmleri izledim” diyerek ekrana dönüşü öncesinde yaptıklarından bahsetti.

Bu süreçte bazı dizilerde yer alan ama kısa süreli olmaları nedeniyle de fazla dikkat çekmeyen Sevinç Kumaş, Zalim İstanbul dizisinde deneyimli bir ekibin parçası oldu.

Dizinin seyirci kitlesinin inanılmaz olduğunu söyleyen oyuncu, ” Kitlesi kemikleşmiş bir projeye sonradan dahil olmak… İnsanda ufak da olsa bir tedirginlik yaratıyor. Ve tabii ki seyircinin karakteri benimseyip, bağrına basması önemliydi. Ekip şahane bir karşılamayla beni kucakladı” diyerek durumundan memnun olduğunu anlattı.