Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun terk ettiği Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ödülü tek başına aldı!

Sıla Türkoğlu’nun terk ettiği Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ödülü tek başına aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet isimli dizinin başrol kadın oyuncusu Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldı ve sete çıkmayacağını da yapımcıya bildirdi. Üçüncü sezon planları yapılırken, Ocak ayında devam etmeyeceğini bildiren Sıla Türkoğlu, yapımcı ile mahkemede karşı karşıya gelecek. Emanet dizisinin erkek oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan ise, bir ödül töreninde daha gururlandı.

Son dönemde yetenekleri ile sosyal medyada çok konuşulan ve fiziksel özellikleriyle de hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan Halil İbrahim Ceyhan, partnerinin olmadığı bir ortamda aldığı ödülle dikkat çekti.

Sıla Türkoğlu'nun terk ettiği Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ödülü tek başına aldı! 8

Türkiye Gençlik Ödülleri törenine katılan oyuncu, 1 milyon 600 bini aşkın oy oranı ile “Yılın en iyi dizi çifti” ödülünü aldı. Artık Emanet dizisinde yer almayacağını açıklayan Sıla Türkoğlu, törende yoktu.

Yılın en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi Yaman ile Seher karakterleri oldu. Seher artık hikayede yok ama Yaman karakterinde Halil İbrahim Ceyhan, Emanet dizisine devam edecek.

Oyuncu törenden sonra Basın Danışmanı Selçuk Aka’ya yaptığı ve sitemize gönderilen açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İkimize birlikte verilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından verilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu kadar izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bazı ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar önemli bir durum olduğunu da tekrardan idrak ettiğim bir durum yaşadım. Kendi adıma onur ve mutluluk duydum, ama buruk bir sevinç yaşadım.”

Sıla Türkoğlu'nun terk ettiği Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ödülü tek başına aldı! 9

Oyunculuk kariyerinde hızlı adımlarla zirveye yürüyen Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuğun sadece ezber yapıp kamera karşısında rol kesmek olmadığını, oyunculuk tarifinin günümüzde daha geniş bir kavram haline geldiğini de sözlerine ekledi.